social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οργή στα Πετράλωνα για Παπαγεωργίου - «Απαράδεκτη διαιτησία, αλλοίωσε το αποτέλεσμα»

Οργή στα Πετράλωνα για Παπαγεωργίου - «Απαράδεκτη διαιτησία, αλλοίωσε το αποτέλεσμα»

Δριμεία επίθεση εις βάρος του διαιτητή Παπαγεωργίου εξαπέλυσε η ΑΕ Πετραλώνων με αφορμή τη διαιτησία του στο χθεσινό (29/1) ματς με τους Λύκους Χαϊδαρίου, που ολοκληρώθηκε με ήττα και σκορ 3-1.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κυανέρυθροι, καταλογίζουν στον ρέφερι πως «αλλοίωσε το αποτέλεσμα ενός κρίσιμου αγώνα», αναφερόμενοι σε συγκεκριμένες φάσεις που εκτιμούν πως η ομάδα τους αδικήθηκε. Απευθύνονται στους αξιωματούχους του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για τον διαιτητή, τον οποίο καθιστούν ανεπιθύμητο στα παιχνίδια της ΑΕ Πετραλώνων. Από την άλλη, δεν παραλείπουν να απευθύνουν τις ευχαριστίες τους προς την αντίπαλη ομάδα για την άψογη φιλοξενία της. Αναλυτικά:

«Από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έως και σήμερα, 14 αγωνιστικές, η ΑΕ Πετραλώνων ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με τη διαιτησία. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα (θετικά ή αρνητικά) μετά το τέλος των αγώνων δίναμε συγχαρητήρια στους διαιτητές και κοιτάγαμε μόνο τα αγωνιστικά θέματα. Πως θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, πως θα γίνουμε καλύτεροι. Δυστυχώς όμως μετά το Κυριακάτικο (29/1) ματς στο Χαϊδάρι με τους Λύκους Χαϊδαρίου είμαστε αναγκασμένοι να δημοσιοποιήσουμε την αγανάκτησή μας διότι ο διαιτητής κύριος Η. Παπαγεωργίου δεν έκανε κάποια 'ανθρώπινα' λάθη. Δεν αδίκησε απλά την ομάδα μας. Αλλοίωσε το αποτέλεσμα ενός κρίσιμου αγώνα. Ο εν λόγω διαιτητής σε καθοριστικές φάσεις του αγώνα έκανε τραγικά σφάλματα που συνέβαλλαν στην ήττα της ομάδας μας. Στο 62ο λεπτό καταλόγισε πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας, ενώ έχει προηγηθεί πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ το οποίο αγνόησε προκλητικά. Δέκα λεπτά αργότερα ξέχασε ότι είναι πέναλτι όταν αμυντικός 'γκρεμίζει' από πίσω τον επιθετικό που είναι μόνος απέναντι στην αντίπαλη εστία. Προφανώς επειδή ο επιθετικός ήταν της ομάδας των Πετραλώνων. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα με αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα προκάλεσε των εκνευρισμό και των 22 ποδοσφαιριστών. Ο κύριος Η. Παπαγεωργίου δεν σεβάστηκε τον κόπο, τον ιδρώτα και την προσπάθεια των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ΑΕ Πετραλώνων.

Κύριε Παναγιώτη Δημητρίου πρόεδρε της ΕΠΣΑ, κύριε Γεώργιε Μητροφάνη πρόεδρε Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΑ, είναι η πρώτη (και ελπίζουμε η τελευταία...) φορά που η ομάδα των Πετραλώνων διαμαρτύρεται για διαιτησία. Η ομάδα μας θέλει όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζονται με δικαιοσύνη και ισοτιμία. Ο κύριος Η. Παπαγεωργίου δεν είναι απλά ανεπιθύμητος στους επόμενους αγώνες της ΑΕ Πετραλώνων. Είναι ακατάλληλος για το ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κύριε Μητροφάνη άνθρωπος που δεν γνωρίζει στοιχειωδώς τους κανονισμούς διαιτησίας ποδοσφαίρου δεν επιτρέπεται να ορίζεται ως διαιτητής. Αυτό που έκανε ο κύριος Η. Παπαγεωργίου τη Κυριακή 29/1 σε βάρος της ομάδας μας, αύριο θα το κάνει και σε βάρος κάποιας άλλης ομάδας. Η ΑΕ Πετραλώνων έχει ιστορία 78 χρόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει μάθει να στέκεται όρθια κόντρα στις αντιξοότητες. Η απαράδεκτη διαιτησία του κ. Η. Παπαγεωργίου μας πικραίνει αλλά δεν μας πτοεί. Σε αντίθεση με την απαράδεκτη διαιτησία του κυρίου Η. Παπαγεωργίου η φιλοξενία των Λύκων Χαϊδαρίου ήταν εξαιρετική. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση, τους παίκτες, τη τεχνική ηγεσία και τους φιλάθλους των Λύκων Χαϊδαρίου για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας. Τέτοιες συμπεριφορές ανυψώνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι είμαστε αντίπαλοι μόνο στα 90 λεπτά που διαρκεί ένας αγώνας. Ευχόμαστε ολόψυχα στην ομάδα των Λύκων να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35