social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Και θέλει το Χαϊδάρι και μπορεί (2-1 τον Πανερυθραϊκό)!

Και θέλει το Χαϊδάρι και μπορεί (2-1 τον Πανερυθραϊκό)!

Tο πάθος το είχε και το κατέθεσε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να ακουστεί το τριπλό σφύριγμα της λήξης. Την ουσία την είχε επίσης, αφού κατάφερε στο τέλος της αναμέτρησης με τον Πανερυθραικό να πανηγυρίσει τη νίκη με 2-1.

Μια αγωνιστική πριν το σούπερ ντέρμπι στην Καισαριανή με τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα, το Χαϊδάρι απέδειξε ότι και θέλει και μπορεί να διεκδικήσει κάτι πραγματικά μεγάλο, αρκεί να πετύχει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα!

Για τουλάχιστον εικοσιτέσσερις ώρες, μάλιστα, θα είναι στην κορυφή, αφού με το «τρίποντο» αυτό προσπέρασε τον Αστέρα, που πάντως αγωνίζεται αύριο (5/2) και έχει εκτίσει και το ρεπό του.

Το ματς που έγινε στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» είχε όλα τα στοιχεία για να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι. Αναμετρήθηκαν δύο ομάδες με αρκετή ποιότητα και δυναμική, οι οποίες διεκδικήσαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 7ο λεπτό όταν ο Κρέμπι βγήκε απέναντι στον Τσαφάι από την κάθετη πάσα του Γιαννακόπουλου και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η «απάντηση» των φιλοξενούμενων χάρη σε ένα θαυμάσιο γκολ που σημείωσε ο Καμπάς με σουτ στο «Γ» της εστίας του Καλαματιανού (1-1). Έκτοτε ακολούθησαν κάποιες φάσεις στις οποίες το Χαϊδάρι ζήτησε πέναλτι, αρχικά στο 28ο λεπτό σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Παληγεώργος από αμυνόμενο ενώ ετοιμαζόταν να «εκτελέσει» και ακολούθως στο 37' για χέρι αμυνομένου σε γύρισμα του Γιαννακόπουλου. Κάπως έτσι φτάσαμε στο 45' όπου οι κυανέρυθροι ανέκτησαν το προβάδισμα χάρη σε ένα υπέροχο προσωπικό γκολ του Αποστολόπουλου, ο οποίος ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του και με φοβερό αριστερό σουτ νίκησε τον Τσαφάι για το 2-1!

Στο δεύτερο μέρος, έχοντας αποκτήσει το σκορ που θέλουν, οι γηπεδούχοι επιδίωξαν κυρίως να μην αφήσουν διαδρόμους προς την εστία τους. Αυτό είχε ως συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να δημιουργήσουν φάση ισοφάρισης στο 88ο λεπτό, όταν από εκτέλεση φάουλ ο Καρδάμης πήρε την κεφαλιά, αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι, με την παρέμβαση και του γκολκίπερ Καλαματιανού. Από την άλλη, οι Χαϊδαριώτες ζήτησαν πέναλτι και στο 51ο λεπτό σε μαρκάρισμα που δέχθηκε πάλι ο Παληγεώργος από αντίπαλο αμυντικό, ενώ έχασαν μοναδική ευκαιρία να «κλειδώσουν» το «τρίποντο» στο 73ο λεπτό, όταν ο Κρέμπι προσπέρασε τον εξερχόμενο Τσαφάι αρκετά έξω από την περιοχή, μπήκε σε αυτήν από πλάγια θέση, πλησίασε προς την εστία και πλάσαρε, όμως ως από μηχανής Θεός ο Καρδάμης απέκρουσε σωτήρια πάνω στη γραμμή!

Διαιτητές: Στεργιώτης, Ισσά-Καφρίτσας

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (92' Βλαχόπουλος), Καμπεράι (55' Αντωνόπουλος), Παληγεώργος (89' Ζαχαρίου), Αποστολόπουλος, Κρέμπι

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου): Τσαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης (55' λ.τρ. Κοντός), Καρδάμης, Μπαλής (84' Φραγκάκης), Βαρκαρώτας (46' Αραμπαντζής), Λουκάς, Απειρανθίτης, Αχαρονιάν (84' Παπαθανασίου), Καμπάς (55' Κατσάρας), Μπαμπαλούκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35