social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με κορυφαίο Σπυριδάκη η Πεύκη, 2-1 στο Καματερό

Με κορυφαίο Σπυριδάκη η Πεύκη, 2-1 στο Καματερό

Σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο, η Πεύκη έκανε το... χρέος της και πέτυχε νίκη που τη βοήθησε να διατηρηθεί στην κορυφή του 4ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ.

Με τον Σπυριδάκη να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα και να σημειώνει δύο γκολ, εκ των οποίων το ένα... χάρμα οφθαλμών, η ομάδα του Κ. Μαυρίδη επικράτησε με 2-1 στο γήπεδο Καματερού απέναντι στον τοπικό ΠΑΟ. Στο 27ο λεπτό ο χαρισματικός φορ εκτέλεσε με άψογο τρόπο πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι αμυνομένου από σέντρα του Μακρή και έκανε το 0-1, όμως εννέα λεπτά σημείωσε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ. Αφού πήρε την μπάλα από τη δεξιά πτέρυγα, μπήκε ταχύτατα στην περιοχή, πλησίασε τον αντίπαλο γκολκίπερ και με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 0-2. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-2 στο 90ο λεπτό με κεφαλιά του Κανελλόπουλου, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Παππά σε φάουλ του Μήτκα.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Ανδρέου-Ρούσσος

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Μιχάλης Κάτσικας): Περήφανος, Παπαϊωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής (46' Κανελλόπουλος), Μπινέρι (85' Σιατούνης), Αρναρέλλης, Τόλιας (34' Βαρδακώστας), Μήτκας, Μέτα (34' Καπίρης (85' Πέτρου))

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Β. Μπάρε, Μπανιάς, Λιάσκος (85' Πολυμέρου), Μπούντρας (78' Τσότρας), Σπυριδάκης (78' Χαραλάμπους), Ντούνης (60' Α. Μπάρε), Φάρκωνας (60' Αδαμόπουλος)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35