social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διαμαρτυρία Αθηναϊκού - «Ούτε τις εποχές της παράγκας δεν δίνονταν τέτοια πέναλτι»

Διαμαρτυρία Αθηναϊκού - «Ούτε τις εποχές της παράγκας δεν δίνονταν τέτοια πέναλτι»

Τη δυσαρέσκειά τους για το πέναλτι με το οποίο ο Ηλυσιακός ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, θέλησαν να εκφράσουν με επίσημη ανακοίνωσή τους οι ιθύνοντες του Αθηναϊκού.

Επικαλούμενοι και το βίντεο του Soccerlive, οι «λόρδοι» κάνουν λόγο για «τρανταχτό λάθος», αλλά και «βουτιές» από την αντίπαλη ομάδα προκειμένου να εκμαιεύσει κάποιο πέναλτι. Ωστόσο, δεν παραλείπουν να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στη διαιτησία της ΕΠΣΑ. Αναλυτικά:

«Μετά λυπης μας, καθώς βλέπουμε το βίντεο του αγώνα και τις φάσεις της αναμέτρησης, η αντίπαλη ομάδα έκανε πάνω απο 5 'βουτιές' για να κερδίσει πέναλτι και σε μία από αυτές ξεχώρισε η φάση του 86', καθώς ξεγέλασε τον ρέφερι. Βέβαια πρώτη φορά δίνεται πέναλτι σε τζαρτζάρισμα, ούτε σε εποχές όπου άνθισε η περίφημη παράγκα δεν δίνονταν τέτοια πέναλτι.

Φέτος είχαμε πάρει μια απόφαση να μην αναφερθούμε ποτέ για διαιτητικά λάθη. Και ο διαιτητης είναι μέρος του αγώνα, θα κάνει λάθος, όπως κάνουν και οι αθλητές που αγωνίζονται.

Για το πέναλτι που υπάρχει διαμαρτυρία στο 15' ο κανόνας λέει απο το μπούτι στο χέρι δεν υπάρχει πέναλτι, μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Μην ξεχνάμε ότι ο Αθηναϊκός είναι ένα απο τα 3 ιδρυτικά μέλη της ΕΠΣΑ και της ΕΠΟ και ο σεβασμός πρέπει να είναι όπως ακριβως αρμόζει σε αυτή την τεράστια ομάδα, σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, που τον έχει υπηρετήσει στο βάθος των χρόνων ο Μάνος Κατράκης, ο Στράτος Διονυσίου, ο Δημήτρης Καραγκούνης και ο Σπύρος Καλογιάννης, με τεράστιο έργο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς όπως γνωρίζουμε η ομάδα αγωνίστηκε και στα ευρωπαϊκά σαλόνια επι εποχής του και 9 χρόνια στην τωρινή SL.

Υ.Γ.1: Στηρίζουμε τη διαιτησία της ΕΠΣΑ και λάθη γίνονται, αλλά το λάθος αυτό ήταν τρανταχτό και στο λεπτό που έγινε 86'.

Υ.Γ.2: Υπάρχουν ομάδες και ομάδες, όλες οι ομάδες σε όλη την Ελλάδα είναι ιστορικές. Κάποιες όμως είναι Μεγάλες ομάδες και αυτός είναι ο Αθηναϊκός».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35