social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρένο ο Διαγόρας Αιγάλεω, 4-1 τη Νέα Σμύρνη

Τρένο ο Διαγόρας Αιγάλεω, 4-1 τη Νέα Σμύρνη

Την ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες αγωνιστικές συνέχισε ο Διαγόρας Αιγάλεω που επικράτησε με 4-1 της Νέας Σμύρνης και παρέμεινε στην 2η θέση πίσω από την Χρυσούπολη.

Το συγκρότημα του Στέλιου Γιάκα έδειξε ακόμη περισσότερη βελτίωση στο συγκεκριμένο ματς, έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη κάτι που φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο 1 - 0 με τον Θοδωρή Τζάβαρα στο 15', για να ισοφαρίσει ο Κωστής σε 1-1 στο 36'. Στο β' μέρος οι Αιγαλεώτες θέλησαν να κλειδώσουν τη νίκη και τα κατάφεραν. Η αρχή έγινε με τον Τζαβάρα στο 51' όπου με πέναλτι έκανε το 2-1, με τον Κίτσιο στο 58' να σημειώνει το 3-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80' ο Κίτσιο ίδιος ποδοσφαιριστής. 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κοτσαδάμ, Μελής, Σωτηρίου (46' Καραγιάννης), Τζαβάρας Ύψ (75' Πιπίνης), Σπυροπάλης, Σφίχτης, Τζαβάρας θ (85' Ρήγος), Πολυζωγόπουλος, Κίτσιος, Καρακασίδης, Μελής (85' Τσιγκόπουλος)

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Βελτσίστας, Κοντόδιος (88' Σεγγούνης), Μπιρμπιλής (75' Ρούσσος), Κωστής, Μαμάης, Τζαιβάρας (60' Μπέκιος), Κόκκινος, Κοκκινίδης, Δικαίος, Κατσιπόδας, Γκιόνης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35