social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχασε την ευκαιρία ο Παράδεισος (0-0 με τον Νεοπεντελικό)

Έχασε την ευκαιρία ο Παράδεισος (0-0 με τον Νεοπεντελικό)

Πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, που θα του έδινε και ώθηση για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (12/2) ο Παράδεισος, όμως δεν μπόρεσε να το πετύχει.

Στο γήπεδο των Μελισσίων η ομάδα του Αμαρουσίου «στραβοπάτησε» κόντρα στον Νεοπεντελικό (0-0), χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει τη νίκη. Στο 25ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Λεφάκη από θέση εκτός περιοχής, ενώ στο 31' ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε πέναλτι, καθώς νικήθηκε στην εκτέλεσή του από τον γκολκίπερ Κουτρουμάνο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παράδεισος συνέχισε να έχει την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρνει να την αξιοποιήσει. Στο 78ο λεπτό, μάλιστα, έμεινε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Στούλη με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή παρεμπόδισε αντίπαλο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 85', όταν αποχώρησε τραυματίας ο Κωνσταντάκης, σε χρονικό σημείο που είχαν γίνει και οι πέντε αλλαγές από πλευράς γηπεδούχων. Ο 26χρονος άσος είχε τραυματιστεί στις 8 Ιανουαρίου, στο ματς με τα Βριλήσσια (1-2) και σήμερα επανήλθε μετά από περίπου έναν μήνα, για να «χτυπήσει» πάλι την... πόρτα του η ατυχία.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Μπάγιας-Στρίκος

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (αφοί Μιχαλόπουλοι): Κουτρουμάνος, Μπεκιάρης, Κανέλλος (58' Μαρουλίδης), Στάππας (55' Ψύλλος), Κουφάκης (46' Κωνσταντάκης), Δ. Φάκης, Δ. Σαγματόπουλος, Σ. Σαγματόπουλος, Ορτάλα (46' Παππάς), Καραγιάννης (76' Κούκουρας), Λυμπούσης

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Ξαφής, Χαβενετίδης, Παπαστεργίου (88' Ζιώρης), Σφυρής, Στούλης, Καραλής, Λ. Πετόκου, Ι. Γούλας (81' Γεωργακόπουλος), Μπολέτης (63' Πέττας), Κ. Πετόκου, Λεφάκης. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35