social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φόρτσαρε ενόψει ντέρμπι ο Απόλλων Χαλανδρίου, 7-0 στην Κυψέλη τον Άτλαντα

Φόρτσαρε ενόψει ντέρμπι ο Απόλλων Χαλανδρίου, 7-0 στην Κυψέλη τον Άτλαντα

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο Απόλλων Χαλανδρίου μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ με αντίπαλο την Πεύκη.

Η ομάδα του Χρ. Βλάχου πέρασε με... φόρα από την «Αλεπότρυπα», όπου επιβλήθηκε με 7-0 του τοπικού Άτλαντα Κυψέλης.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Χαραλάμπους άνοιξε το σκορ με κούρσα και πλασέ έπειτα από μπαλιά του Τζάκσον (0-1) και πέντε λεπτά μετά (15') ο Τζάκσον σκόραρε με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Χαραλάμπους για το 0-2. Στο 23' αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο γκολκίπερ Λάτσης, επειδή σήκωσε τα χέρια και ανέκοψε την πορεία της μπάλας όντας έξω από την περιοχή του. Επρόκειτο για μία εξέλιξη που έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο των κυανόλευκων.

Στο 31' ο Χαραλάμπους «χτύπησε» πάλι και με θαυμάσιο πλασέ στο «Γ» από πλάγια θέση έγραψε το 0-3, στο 41' ο Παπαδάκης με προσωπική ενέργεια και σουτ έκανε το 0-4, ενώ στο 43' ο Στεργιώτης με διαγώνιο πλασέ από ασίστ του Ψάλλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 47' ο Παπαδάκης με πλασέ αξιοποίησε μπαλιά του Ζώη και σημείωσε το 0-6, ενώ στο 86' ο Νούσης από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-7.

Διαιτητές: Σύψας, Νικολάκος-Πρίντζιος

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Χατζίου, Τσιτσόπουλος (46' Καραφλής), Ζενέλι (46' Τσικούνας), Κοσμίδης(60' Λιβάνιος), Τσαλαβούτας, Κώης (60' Ιβάνοφ), Κόστα (24' Πόλο), Β. Νάσι, Καβαλιέρης, Σ. Νάσι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης, Ψάλλας (46' Παναγιώτου), Αγγελόπουλος, Αγκόλλη (64' Μπεθάνης), Νίνος (46' Κανδεράκης), Ζώης, Στεργιώτης, Χαραλάμπους (46' Παπουτσής), Τζάκσον (46' Παγώνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35