social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόδραση από τη Νήαρ Ηστ για τον Πανερυθραϊκό

Απόδραση από τη Νήαρ Ηστ για τον Πανερυθραϊκό

Τεράστιας σημασίας νίκη πήρε ο Πανερυθραϊκός πριν από λίγο αφού για την 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ επικράτησε με 0-1 του ΓΣ Καισαριανής.

Οι κόκκινοι παρότι αντιμετώπισαν μια ομάδα που 'καίγονταν' για βαθμούς κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο με γκολ του Μπαμπαλούκα στο 75'. Συγκεκριμένα μετά από συνεχόμενα λάθη που έγιναν στην άμυνα του ΓΣ Καισαριανής, η μπάλα έφτασε στον υψηλόσωμο επιθετικό των κόκκινων ο οποίος με σουτ νίκησε τον Ηρακλή για να διαγράψει το τελικό 0-1.

Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι πάλεψαν το ματς, είχαν κάποιες καλές προυποθέσεις για γκολ με τον Γεωργιου και τον Κασάπη, όμως έπεσαν πάνω σε μια στιβαρή άμυνα που κράτησε το μηδέν και πάλι και πήρα ένα σπουδαίο διπλο.

Σημαντική στιγμή για τον ΓΣ έχασε ο Κασάπης στο 62' όταν το σουτ που επιχείρησε με τον Τζαφάι εξουδετερωμένο πέρασε άουτ.

Όσον αφορά τον Πανερυθραϊκό απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται μια παραδοσιακή δύναμη της κατηγορίας, γεγονός που αποτυπώνεται και από τη δουλειά του Γιάννη Δημητρίου.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρινος Πολυμερης) Ηρακλής, Σκορδος (46' Αναστασίου), Μαρίνης (46' Καλατζής), Γιαννουλάκης, Κουμπαρούλης, Σούλκο, Καριτζαϊδης, Νίκου (70' λ.τρ. Μιράκα) , Σβίγγος (86' λ.τρ. Μπαριαμπάς), Κασάπης, Γεωργίου.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου) Τζαφαι, Σουμελίδης, Βαρκαρώτας, Κατσάρας, Μπαλης, Κοντος (59' Αχαρονιαν), Λουκας, Απειρανθιτης (88' Παπαθανασιου), Φραγκακης (46' Νταλένγκα), Αραμπατζης (72' Καραγιάννης), Μπαμπαλούκας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35