social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στο ντέρμπι για Απόλλωνα Χαλανδρίου και Πεύκη (0-0)

Μοιρασιά στο ντέρμπι για Απόλλωνα Χαλανδρίου και Πεύκη (0-0)

Αναλλοίωτη έμεινε η κατάσταση στην κορυφή του 4ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, αφού ο Απόλλων Χαλανδρίου περιορίστηκε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με την πρωτοπόρο Πεύκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Έτσι, το συγκρότημα του Κ. Μαυρίδη εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα, διατηρώντας το πολύτιμο +1 από τον άμεσο ανταγωνιστή του στη φετινή κούρσα.

Στο γήπεδο Κ. Χαλανδρίου έγινε ένα παιχνίδι χωρίς αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν, αλλά τους φιλοξενούμενους να κλείνουν καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Μπακόλα.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι στον Απόλλωνα διαμαρτύρονται για μία φάση που καταγράφηκε στο 80ο λεπτό, στην οποία ζήτησαν πέναλτι που δεν όμως δόθηκε από τον διαιτητή Στεργιώτη. Μάλιστα, σε σχετικό βίντεο που έχουν αναρτήσει οι κυανόλευκοι, φαίνεται να ανατρέπεται ο συνεπώνυμος Στεργιώτης από αντίπαλο ποδοσφαιριστή, καθώς πραγματοποιεί ενέργεια στην αντίπαλη περιοχή.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Ανδρέου-Καραγεώργος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης, Παναγιώτου, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Κανδεράκης, Ζώης (57' Νίνος), Στεργιώτης, Τζάκσον (57' Χαραλάμπους), Παπουτσής (85' Παγώνης)

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Τσότρας, Μπούντρας (92' Παπαδόπουλος), Αδαμόπουλος (76' Χαραλάμπους), Μπανιάς, Σπυριδάκης (92' Ντούνης), Α. Μπάρε (60' Β. Μπάρε), Φάρκωνας (60' Λιάσκος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35