social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κλειδώνει» τα μπαράζ ο Φοίνικας Περιστερίου (2-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής)

«Κλειδώνει» τα μπαράζ ο Φοίνικας Περιστερίου (2-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής)

Ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ πραγματοποίησε σήμερα (19/2) ο Φοίνικας Περιστερίου, καθώς κατάφερε να νικήσει με 2-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής και να ξεφύγει στο +9 από τους Λύκους Χαϊδαρίου. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι έδωσαν τη μάχη τους, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής με θετικό αποτέλεσμα και, μοιραία, παρέμειναν στη δέκατη θέση της κατάταξης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με σουτ του Διονάτου μετά από ωραία συνεργασία (1-0), ενώ στο 75' ο Αθανασάκης έκλεψε την μπάλα και με σουτ διαμόρφωσε τοτελικό 2-0.

Διαιτητές: Γουρέλης, Ισσά-Ρούσσος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Νικολακόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (52' Λαγός), Ηλιόπουλος (65' Αθανασάκης), Ανδριανάκος (52' Λάσκαρης), Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς (85' Καραλής), Στάθης, Μάζης, Χ. Καλυβάς (85' Μποζάς), Διονάτος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Παύλος Κυριακουλέας): Χάλαρης, Βουθτζαλής, Μελιγός, Απέργης, Παριανός (46' Γκόφας), Αϊβάζης, Λιάπας, Διονυσόπουλος, Αλεξίου (46' Μπαρμπαλιάς), Ασωνίτης (80' Νομικός), Ντόκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35