social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κράτησε από κάτω του την Αλσούπολη ο Πανιώνιος Καισαριανής (0-0)

Κράτησε από κάτω του την Αλσούπολη ο Πανιώνιος Καισαριανής (0-0)

Τον μεγάλο του στόχο ο Πανιώνιος Καισαριανής τον πέτυχε στο δημοτικό στάδιο της Ν. Ιωνίας και στην αναμέτρηση με την Αλσούπολη.

Η ομάδα του Π. Κυριακουλέα, με σαφή αμυντικό προσανατολισμό, πήρε τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον αντίπαλό της (0-0) και τον κράτησε πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ. Οι κυανέρυθροι διατηρήθηκαν στην ένατη θέση της κατάταξης και ευελπιστούν πως στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, δεν θα πέσουν από εκεί. Από την άλλη, οι πράσινοι είδαν το Παγκράτι να τους πλησιάζει και το έργο της σωτηρίας να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το σημερινό (11/3) ματς, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά καταβλήθηκαν από το άγχος τους και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ, εξαιρουμένης εκείνης στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Κωνσταντάκης έκανε την προβολή αλλά νικήθηκε από τον Χρυσαναστάση.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Καμπιώτης-Κατελανάκης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Καραγεώργος, Σώντας, Καρυπίδης, Ιωαννίδης, Ξυδάκης, Κοκκώτης, Κόκκας (46' Διακάκης), Τζωρτζάτος, Κωνσταντάκης, Τσούκας (67' Πανταγιάς), Τσίκας (46' Νικολόπουλος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Παύλος Κυριακουλέας): Χρυσαναστάσης, Βουτζαλής, Μελιγός (49' Γκόφας), Αλεξίου, Αϊβάζης, Λιάπας, Νομικός (46' Μπαρμπαλιάς), Διονυσόπουλος, Παριανός (70' Οικονομόπουλος), Χατζηστεφάνου, Ντόκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35