social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Ερμάλ... οδηγό η «Μπάρτσα», 2-0 τα Βριλήσσια!

Με Ερμάλ... οδηγό η «Μπάρτσα», 2-0 τα Βριλήσσια!

Στο ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ ο μεγάλος νικητής ήταν ο Άγιος Δημήτριος!

Η «Μπάρτσα» επιβλήθηκε με 2-0 των Βριλησσίων και παρέμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης και του πρωτοπόρου Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη, θέτοντας παράλληλα εκτός μάχης τον αντίπαλό της! Απόλυτος πρωταγωνιστής των κυανέρυθρων ήταν για ακόμη μία φορά ο Ερμάλ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της επικράτησης. Στο 24ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πλασέ και στο 64' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με σουτ από το ύψος της περιοχής. Η νεανική ομάδα των φιλοξενούμενων άργησε να αντιδράσει και μοιραία γνώρισε την ήττα, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καλαμακίου Β' παρουσία αρκετού κόσμου.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Μαραθωνίτης-Χ. Νικολάου

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανώλης, Καρκασίνας (75' Τσάκος), Χιώτης, Πλάκα, Φούφας, Λεβέντης (61' Παναγιωτόπουλος), Αρώνης (90' Καρπέτας), Βλάμης, Μεντί, Ερμάλ (90' Συκαράς), Ρίζος (61' Γαβαλάς)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης, Κόκκινος, Γκιονάι, Μ. Τσιούμας, Μότσιος, Χαλεπλής, Αραμπατζής (46' Κωνσταντινίδης), Νικόλα (74' Δημητρέλος), Κανέλλος (46' Στ. Τσιούμας), Φωτούχος (61' Προβίδης), Λύκος (46' Μακρυπίδης).

 


Σχετικά άρθρα

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Άγιος Δημήτριος, 2-0 τον Άρη Καλαμακίου

Μαντζούνης: «Δεν ενδιαφέρει η υστεροφημία μου, θέλω να μείνω στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου»

Λυκερίδης: Είχαμε δυο όψεις [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35