social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ένας αλλά... πολύτιμος ο βαθμός για Αστέρα Εξαρχείων και Παπάγο (1-1)

Ένας αλλά... πολύτιμος ο βαθμός για Αστέρα Εξαρχείων και Παπάγο (1-1)

Δεν μπόρεσαν να κάνουν... άλμα παραμονής, αλλά τουλάχιστον δεν έχασαν Αστέρας Εξαρχείων και Παπάγος, στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (12/3) στην «Αλεπότρυπα».

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, προσθέτοντας έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή τους, στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Νούτσου και εκτέλεσε εύστοχα ο Κωτσής (1-0), με τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» άμεσα και να ισοφαρίζουν στο 9' με σουτ του Μπράτσου (1-1).

Οι «στρατηγοί» αγωνίστηκαν για ένα διάστημα στο παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς στο 78' αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Κουλούρης για «εξύβριση των Θείων».

Διατητές: Ρούσσος, Τσαγκάρης-Μπαζακούλας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Σανιάνος, Κοκόλης (76' Καραμάνος), Γιούρκεβιτς (39' Τζιμάνης), Κατσούδας, Σταθόπουλος, Καρδαμίτσης, Κωτσής, Καραγκούνης (76' Μπούσης), Φωτιάδης (76' Μάκος), Μότσκα, Διαμαντίδης (60' Παπανικολάου)

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Νούτσος (46' Καπάνταης), Κωστόπουλος (87' Λύρος), Αλεξιάδης, Λιούκας, Καραβοκύρης (60' Α. Δρυμωνίτης), Μπράτσος (70' Παπαναστασίου), Φατούρος, Ταλιούρας, Θ. Δρυμωνίτης, Κουλούρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35