social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψαν στις νίκες τα Βριλήσσια, 3-0 τους Αμπελόκηπους

Επέστρεψαν στις νίκες τα Βριλήσσια, 3-0 τους Αμπελόκηπους

Μετά από διάστημα σαράντα ημερών χωρίς νίκη, στο οποίο είχαν δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, τα Βριλήσσια επέστρεψαν σήμερα (19/3) στις επιτυχίες και διατήρησαν τις ελπίδες τους για διεκδίκηση της ανόδου μέσω μπαράζ.

Με αρκετά νεανικό σχήμα και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε περισσότερα παιδιά από την ακαδημία της, η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε άνετα των Αμπελοκήπων, όπως μαρτυρά το τελικό 3-0. Στο 18ο λεπτό ο Μότσιος έκανε το 1-0 με σουτ και δέκα λεπτά μετά (28') ο ίδιος παίκτης με σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 78' ο Δημητρέλος είχε σουτ στο δοκάρι,για να βρει τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 90' με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Αργυριάδης-Τζανόγλου

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Σεϊμένης, Κόκκινος (81' Κυριακόπουλος), Χρήστου (57' Παπαδόπουλος), Λύκος (46' Γκρέκος), Δημητρέλος, Ν. Τσιούμας, Νικολά (46' Τομαράς), Μώτσιος, Στ. Τσιούμας, Μακρυπίδης (68' Ρούσσης), Γκιονάι

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου): Πλατής, Τσαγκρώνης Τσίνος, Πααπαναγιώτου (74' Μάνκο), Κλάμπας, Μακρής, Ανδριόπουλος (63' Ανδρεάκος), Αργυρίου, Βουρλής, Ρεσίτης, Λιούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35