social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσαν Τσιμιλιωτης- Αρνοκουρος με την Ελπίδα

Ανανέωσαν Τσιμιλιωτης- Αρνοκουρος με την Ελπίδα

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας κύριο Δήμο Τσιμιλιώτη και τον βοηθό προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων κύριο Κώστα Αρνόκουρο.

Η πρόεδρος της ομάδας κυρία Ιουλία Πάσχου και το συμβούλιο, συναντήθηκαν με τους κύριους Τσιμιλιώτη και Αρνόκουρο και αφού ανέλυσαν τα δεδομένα και συμφώνησαν στο πλάνο που θα ακολουθηθεί τη νέα σεζόν, έδωσαν τα χέρια!

Η ανανέωση του τεχνικού επιτελείου παίζει καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αφού αποτελούσε προτεραιότητα του ΔΣ της ομάδας, με σκοπό την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί με τον ερχομό του κυρίου Τσιμιλιώτη στην ομάδα, για την ανάδειξη των νέων παιδιών αλλά και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.

Άλλωστε, η παρουσία σχεδόν σε κάθε προπόνηση 25 παικτών και πάνω και η εμπειρία του τεχνικού επιτελείου, είναι ενδεικτικά πως οι βάσεις έχουν τεθεί και το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες αποτελούν παιδιά της ακαδημίας, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον και για τη δουλειά που γίνεται!

Πλέον, ο σχεδιασμός θα συνεχιστεί κανονικά, με τη συνεργασία του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης, ώστε να γίνουν οι κινήσεις για την κατάλληλη και υγιή ενίσχυση της ομάδας και τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35