social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαρούνης: Έχουμε κίνητρα για το παιχνίδι με τον Χαραυγιακό

Παπαρούνης: Έχουμε κίνητρα για το παιχνίδι με τον Χαραυγιακό

Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του στην Κατηγορία και με τον Χαραυγιακό να έχει χάσει, πλέον, τη δική του μάχη, ο Ολυμπιακός Λιοσίων θα πάει την τελευταία αγωνιστική στην Ηλιούπολη να δώσει έναν αγώνα χωρίς πίεση.

Αυτό δεν σημαίνει, βεβαίως, ότι στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» δεν υπάρχουν κίνητρα. Τα συνοψίζει ο Νίκος Παπαρούνης, μιλώντας στο Soccerlive.

«Θα πάμε να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με στόχο να παραμείνουμε στην πέμπτη θέση και αυτό μας δίνει ένα ισχυρό κίνητρο. Είμαστε αήττητοι στα εκτός έδρας παιχνίδια από την ημέρα που ανέλαβα και θα είναι σημαντικό αν αυτό μπορέσουμε να το διατηρήσουμε. Σίγουρα, θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε νεαρά παιδιά, για να δούμε σε τι βαθμό μπορεί να στηρίζεται σε εκείνα η ομάδα. Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κλείσουμε τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής, ενώ σχετικά με την επίτευξη του στόχου τόνισε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί πρωταγωνιστές είναι εκείνοι. Μετά ακολουθούμε όλοι οι υπόλοιποι! Πολλά συγχαρητήρια, επίσης, στη διοίκηση, γιατί μέσα από την καλή συνεργασία μας βγήκαμε από τη δεινή θέση και φτάσαμε να βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35