social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ραφαηλίδης: Ελπίζω να γίνει ματς γιορτή που θα το χαρούν ποδοσφαιριστές και κόσμος

Ραφαηλίδης: Ελπίζω να γίνει ματς γιορτή που θα το χαρούν ποδοσφαιριστές και κόσμος

Η πιο μεγάλη ώρα πλησιάζει για την Αθηναΐδα, η οποία θα κληθεί το πρωί της Κυριακής (26/3) να διαφυλάξει τα «σκήπτρα» της στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και να πάρει εκείνο το αποτέλεσμα κόντρα στη δεύτερη Δόξα Βύρωνος, προκειμένου να παραμείνει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της απευθείας ανόδου στην Α' Κατηγορία.

Από τον πάγκο της ο Μάκης Ραφαηλίδης οδηγεί την ομάδα της Κυψέλης σε μία καταπληκτική φετινή πορεία, που έχει κορυφωθεί μέσα στο 2023, εμπλουτιζόμενη από αξιοσημείωτες επιδόσεις. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Soccerlive για το σπουδαίο ματς, εκφράζοντας την ευχή στο τέλος όλη η Αθήνα να μιλάει για έναν αγώνα-διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

«Σίγουρα έχει ιδιαιτερότητες σαν παιχνίδι, αφού όποια ομάδα πάρει τη νίκη, θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Σαφώς η Δόξα είναι ένας ξεχωριστός αντίπαλος, όμως για εμάς είναι ακόμη ένα παιχνίδι, στο οποίο θα διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς, όπως κάνουμε όλη τη χρονιά. Σεβόμαστε τη Δόξα Βύρωνα και την ιστορία της, όμως και η Αθηναΐδα έχει μία ιστορία από πίσω της» σχολίασε αρχικά ο Μ. Ραφαηλίδης και συνέχισε: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σήμερα και αύριο για το συγκεκριμένο ματς. Κοντράρονται οι δύο καλύτερες ομάδες, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή και όπως δείχνει η βαθμολογία. Εύχομαι να τον χαρούν και οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Ελπίζω να είναι μία γιορτή και να κερδίσει το ποδόσφαιρο»!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35