social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαράζ με το Χαιδαρι ο Μικρασιατικος Αστερας που νίκησε 2-0 τον Πανερυθραικό

Μπαράζ με το Χαιδαρι ο Μικρασιατικος Αστερας που νίκησε 2-0 τον Πανερυθραικό

Και τώρα... οι δυο τους!

Ο Μικρασιατικός Αστέρας κέρδισε με 2-0 τον Πανερυθραϊκό στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου όμως το αποτέλεσμα του Χαϊδαρίου δεν τον ευνόησε (2-0), κάτι που σημαίνει ότι ο νεοσύστατος σύλλογος θα διεκδικίσει τον τίτλο σε αγώνα μπαράζ, με τον σωματείο των δυτικών προαστίων, αφού αμφότεροι τερμάτισαν στην πρώτη θέση με ίδιους βαθμούς.
Ο κορυφαίος του αγώνα Σταμάτης Σαπαλίδης που τερμάτισε και πρώτος σκόρερ στους 3ους ομίλους της Α' ΕΠΣΑ πέτυχε το 1-0 Και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο Σμυρνάκης ήταν εκείνος που το 44 έγραψε το τελικό 2-0.
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Μιχελής, Κουτσογκίλας Π., Βουτυράς (71' Έσλερ) Κουτσογκιλας Ε., Μαραγκουδάκης (81' Χρυσανθόπουλος), Τζέλη, Σμυρνάκης, Κωνσταντινιδης (46' Σάμιος), Σαπαλιδης, Ραχιμ (75' Θεοδώρου), Κακός (46' Ζέλο).
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιαννης Δημητριου) Τζαφάι, Σουμελίδης, Πλατσατούρας (83' Καφετζής). Καρδάμης, Νταλένγκα, Βαρκαρώτας Γ. (83' Βαρκαρώτας Α.), Καμπάς (46' Φραγκάκης), Απειρανθίτης, Κοντός (72' Καλογερόπουλος), Αραμπατζής (62 Καραγιάννης), Μπαμπαλούκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35