social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχασε και έμπλεξε ο Νεοπεντελικός, 4-3 η Ελευθερούπολη

Έχασε και έμπλεξε ο Νεοπεντελικός, 4-3 η Ελευθερούπολη

Έναν βαθμό χρειαζόταν ο Νεοπεντελικός για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β' Κατηγορία, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει στην αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη και, μοιραία, πηγαίνει σε αγχωτικό φινάλε στον 2ο όμιλο.

Στο γήπεδο Μελισσίων έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με το δεύτερο μέρος να προσφέρει έξι γκολ και τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν τη νίκη με 4-3.

Στο 20ο λεπτό ο Ορτόλλα σημείωσε με πλασέ το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ήρθαν τα... πάνω κάτω, αφού στο 47' ο Παναγόπουλος σκόραρε με σουτ από θέση εκτός περιοχής για το 1-1 και στο 54' ο Παντελαίος με σουτ σημείωσε το 1-2. Στο 62' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρουλίδη (2-2), το οποίο υποδείχθηκε μετά από σέντρα του Ψυλλάκη από την οποία η μπάλα σταμάτησε σε απλωμένο χέρι αμυνομένου, όμως η συνέχεια ανήκε πάλι στους φιλοξενούμενους. Στο 67' ο Ψυλλάκης έκανε το 2-3 με σουτ από θέση εκτός περιοχής και στο 72' ο Παντελαίος με πλασέ σημείωσε το 2-4. Ο Νεοπεντελικός έκανε την αντεπίθεσή του στα τελευταία λεπτά, μείωσε στο 85' με κεφαλιά του Παππά (3-4), όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα. Στο 95' ο Μαρουλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Μπάγιας-Γεωργιτσόπουλος

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Κουτρομάνος, Κούκουρας (80' Ράπτης), Μπεκιάρης, Στάππας, Πολυδωρόπουλος, Φάκης (46' Ψύλλος), Καραγιάννης (46' Γρ. Σαγματόπουλος), Παππάς, Ορτόλλα (60' Μαρουλίδης), Βλάχος, Λυμπούσης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Τζώτζης): Στεφάνου, Μάμαλης, Τραϊκόπουλος (46' Παναγόπουλος), Ψυλλάκης, Παπαμαύρος, Σερδενές (46' Μιτράι), Γκέτσος (70' Βιτωράτος), Λέκκας (46' Χατζής), Παντελαίος, Βασίλας, Μεζάκου (80' Χαλκιαδάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35