social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μικτή ΕΠΣΑ Κ14: Σπουδαία πρόκριση στους «16»!

Μικτή ΕΠΣΑ Κ14: Σπουδαία πρόκριση στους «16»!

Μία τεράστια επιτυχία για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο σημείωσε η μικτή ομάδα Κ14 της Ένωσης, ανατρέποντας τα προγνωστικά που ήθελαν το έργο της να δυσκολεύει μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με την ΕΠΣ Πειραιά.

Σε παιχνίδι που έγινε σήμερα (29/3) το μεσημέρι στο γήπεδο Μεγάρων για την 6η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής, η Αθήνα πήρε τη νίκη με 4-2 και σε συνδυασμό με το «στραβοπάτημα» του Πειραιά στην Κόρινθο (0-0), τερμάτισε στην πρώτη θέση του 11ου ομίλου, παίρνοντας απευθείας την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης!

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, οι ποδοσφαιριστές του Δημ. Κωνσταντόπουλου, ο οποίος έχει στενό συνεργάτη τον Θοδωρή Μοσχονά και γυμναστή στο πλευρό του τον Αχιλλέα Γκόγκο, παρουσιάστηκαν αποφασιστικοί και έφτασαν στην επικράτηση, με τον Ποντίκη να σημειώνει χατ τρικ και τον Διαβάτη να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της ομάδας του.

Η ομάδα της ΕΠΣΑ παρατάχθηκε ως εξής: Βαζιντάρης, Ζιούβας, Σιγκιρίδης, Αρχοντίδης, Διαβάτης, Γιώτης, Γεωργίου, Αρμάος, Ποντίκης, Ζούμπος, Νοητάκης.

Έπαιξαν ακόμα οι Θεοδωρακόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκίνης, Χριστοδούλου, Πανάγης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35