social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Και τώρα... μπαράζ για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου (2-1 το Γαλάτσι)

Και τώρα... μπαράζ για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου (2-1 το Γαλάτσι)

Έκανε το καθήκον του ο Απόλλων Χαλανδρίου απέναντι στο αξιόμαχο Γαλάτσι και επικράτησε με 2-1, παρότι επρόκειτο για νίκη χωρίς αντίκρισμα, αφού την ίδια ώρα η Πεύκη «καθάριζε» το ματς με τον Ιάσονα και την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο.

Η ομάδα του Χρ. Βλάχου ετοιμάζεται, πλέον, να πάρει μέρος στα μπαράζ των δευτεραθλητών της Β' Κατηγορίας για την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ.

Ο Στεργιώτης άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 21ο λεπτό (1-0), με τους φιλοξενούμενους να προειδοποιούν στο 27', όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από τη λόμπα του Γιαννόπουλου και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 55' με χτύπημα φάουλ του Θεοδωρακάτου (1-1). Οι γηπεδούχοι έμειναν πιστοί στο πλάνο τους και έφτασαν στο νικητήριο γκολ στο 88', με τον 16χρονο Παπαγεωργίου να έρχεται από τον πάγκο και να το πετυχαίνει πέντε λεπτά μετά με πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Ζώη.

Διαιτητές: Γουρέλης, Παπαγεωργίου-Παπαπαύλου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Πρόξενος, Ψάλλας, Παναγιώτου (66' Μπεθάνης), Αγκόλλη, Νίνος (75' Κούρος), Αγγελόπουλος, Στεργιώτης, Τζάκσον (83' Παπαγεωργίου), Παπουτσής (83' Ζώης)

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Μανιατόπουλος, Τσέπας, Ραπάι, Νταβαρίνος (57' Βούλγαρης), Μπατζέλης, Μπουλλάρι, Θεοδωρακάτος, Μπαϊράμι (62' Παπαδόπουλος), Γιαννόπουλος, Μουρελάτος (57' Θωμάι), Γεωργαντώνης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35