social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΓΣ Αργυρούπολης: Επάνοδος Γκρεβτσίδη μετά από έξι μήνες...

ΓΣ Αργυρούπολης: Επάνοδος Γκρεβτσίδη μετά από έξι μήνες...

Η προηγούμενη φορά που είχε φορέσει τη φανέλα του ΓΣ Αργυρούπολης σε επίπεδο Πρωταθλήματος δεν είχε συνοδευτεί με καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Ήταν 12 Μαρτίου του 2022 όταν ο Νικήτας Γκρεβτσίδης περνούσε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Ασημάκη στο 58ο λεπτό μίας αναμέτρησης που ολοκληρωνόταν με ήττα (0-1) από τον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας και με την οποία επισφραγιζόταν ο υποβιβασμός στη Β' ΕΠΣΑ.

Φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί στις 10 Σεπτεμβρίου για 64 λεπτά κόντρα στην Ιεράπολη για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, σκοράροντας μάλιστα μία φορά στο νικηφόρο 4-0 στο γήπεδο Ορυζομύλων. Τέσσερις ημέρες μετά ο 29χρονος επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού στο φιλικό με τον ΑΟ Καλαμακίου, με συνέπεια να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να τεθεί εκτός δράσης για παραπάνω από έξι μήνες!

Ο χαρισματικός άσος και αρχισκόρερ της ομάδας, που τιμά αδιαλείπτως τα «πορτοκαλί» τις τελευταίες επτά σεζόν, επανήλθε χθες (2/4) στους αγωνιστικούς χώρους, με τον προπονητή Γιάννη Λεβέντη να του δίνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τους Αμπελόκηπους (5-4), με την οποία έπεσε και η αυλαία στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35