social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έξαλλοι στον Άγ. Δημήτριο με Μπαϊρακτάρη – Δήλωση Τζινευράκη

Έξαλλοι στον Άγ. Δημήτριο με Μπαϊρακτάρη – Δήλωση Τζινευράκη

Στο «στρατόπεδο» του Αγ. Δημητρίου ένα ζητούμενο που έχει προκύψει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενόψει και της έναρξης των μπαράζ ανόδου, είναι η διαχείριση των συναισθημάτων από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η πρώτη θέση στο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, αλλά και από τον σοβαρό τραυματισμό του Κριστιάν Μεντί.

Δεν κρύβουν, ωστόσο, οι ιθύνοντες της «μπάρτσα» την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία του Μπαϊρακτάρη, εκτιμώντας πως αλλοίωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (1-1) και καθόρισε τη μάχη για την πρωτιά. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που παραχώρησε στο Soccerlive ο Μανώλης Τζινευράκης, ο οποίος εστίασε σε συγκεκριμένους τομείς στους οποίους, όπως υποστηρίζει, υπήρξε αδικία εις βάρος της ομάδας του.

«Την Κυριακή είδε όλος ο κόσμος ποια ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, αλλά και τις άδικες αποφάσεις του διαιτητή εις βάρος μας. Ο Μπαϊρακτάρης μας έκοψε το πρωτάθλημα όπως μπορούσε! Μας ανάγκασε να παίξουμε με δέκα παίκτες από το 32', βγάζοντας έναν από τους καλύτερούς μας παίκτες με δύο κάρτες σε διάστημα επτά λεπτών! Μας γέμισε με κίτρινες κάρτες, με συνέπεια να μην μπορούν οι παίκτες να πηγαίνουν με την ίδια δύναμη στα μαρκαρίσματα. Μας έβγαλε... έντεκα κάρτες, όσες δηλαδή δεν έχουμε δεχθεί σε ολόκληρο το πρωτάθλημα! Παρ' όλα αυτά, ήμασταν καλύτεροι ακόμα και όταν παίζαμε με δέκα παίκτες. Στο τέλος περίμενε να μπει γκολ για να λήξει το παιχνίδι» σχολίασε αρχικά, ενώ για τη φάση του τραυματισμού του Μεντί υπογράμμισε: «Σφύριξε και διέκοψε τη φάση, δίνοντας ουσιαστικά... επιθετικό φάουλ, ενώ ήταν πέναλτι υπέρ του Αγ. Δημητρίου και αποβολή του παίκτη του Απόλλωνα».

Στον επίλογό του, ο διοικητικός ηγέτης των κυανέρυθρων σημείωσε: «Δεν έχουμε κάτι με τον Απόλλωνα. Αντιθέτως, είναι μία καλή ομάδα, ίσως η δεύτερη καλύτερη στον όμιλο μετά το Μπραχάμι, και τον ευχαριστούμε για τη φιλοξενία του. Καλούμε, όμως, τους αρμόδιους και τους ενδιαφερόμενους να δουν το βίντεο του αγώνα και να τιμωρήσουν αυτό τον κύριο που μας στέρησε το πρωτάθλημα».

 

 


Σχετικά άρθρα

Διπλό στο Κ. Μύλο ο Άρης Καλαμακίου, 0-1 τον Απ. Αθηνών Δάφνη!

Κάταγμα στον καρπό ο Σαντριάς-Τρεις βδομάδες εκτός

Απέκτησε Ζαγαρέλο ο Άγιος Δημήτριος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35