social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Απολογισμός του Γιώργου Μαλαπάνη στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Ο Απολογισμός του Γιώργου Μαλαπάνη στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Την εξής δήλωση έκανε ο πρόεδρος του Θρίαμβου Χαϊδαρίου Γιώργος Μαλαπάνης

Φτάσαμε στο τέλος μιας ακόμα δύσκολης και απαιτητικής αγωνιστικής χρονιάς για το τοπικό ποδόσφαιρο και την ανδρική μας ομάδα.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες περιγράφοντας τις συνθήκες και τον βαθμό δυσκολίας που κληθήκαμε για ακόμα μία σεζόν να ξεπεράσουμε. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα γνωρίζουν. Όσοι πάλι κρατάνε απόσταση, είναι ευπρόσδεκτοι να μας πλησιάσουν να ενημερωθούν.
Θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω αυτούς τους λίγους και καλούς που για ακόμα μία φορά έβαλαν πλάτη και αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο για να ολοκληρωθεί αυτή η απαιτητική χρονιά. Χρόνος ο οποίος όχι μόνο δεν είναι δεδομένος αλλά είναι και πολύτιμος αφού αφαιρείται από τις προσωπικές μας στιγμές, τους φίλους και την οικογένειά μας. Θα ευχαριστήσω επίσης όσους συνέβαλαν με την καλοπροαίρετη κριτική τους να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι. Ιδιαίτερα εκείνους (που ήταν και οι πιο αυστηροί) που δεν φρόντισαν να συνοδέψουν αυτή την κριτική με την ουσιαστική συμμετοχή τους.
Η χρονιά αυτή όμως, περισσότερο από όλους, ανήκει στον προπονητή και στους αθλητές μας. Αυτοί έτρεξαν, αυτοί ίδρωσαν, αυτοί μάτωσαν αλλά κυρίως αυτοί αγκάλιασαν τα νέα παιδιά από την ακαδημία μας και τους έδωσαν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία και εικόνες πολύ σημαντικές για τη συνέχειά τους στον Θρίαμβο. Αυτός άλλωστε είναι και ο σημαντικότερος στόχος μας.
Αυτά σε ό,τι αφορά την ανδρική μας ομάδα η οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της. Η σκέψη και η προσοχή μας τώρα παραμένει στην μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών μας. Την γυναικεία μας ομάδα που διαπρέπει υπό την καθοδήγηση του Λάμπρου Λαμπράκη και που συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία. Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας ώστε να διεκδικήσουμε μια διάκριση που δεν περιορίζεται στα όρια του συλλόγου μας αλλά αφορά όλο το Χαϊδάρι και τα δυτικά προάστια. Σας προσκαλούμε όλους κοντά μας για να προσφέρουμε σε αυτή την ομάδα, σε αυτή την απίθανη παρέα, αυτό που έχουν ήδη κερδίσει και το αξίζουν. Την αναγνώριση και το σεβασμό μας.
Καλή επιτυχία στις αμαζόνες μας. Θα είμαστε εκεί να χειροκροτήσουμε και να ενθαρρύνουμε κάθε τους προσπάθεια.
Γιώργος Μαλαπάνης
Πρόεδρος Δ.Σ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35