social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπάγος: Η αλλαγή εικόνας έφερε τη σωτηρία

Παπάγος: Η αλλαγή εικόνας έφερε τη σωτηρία

Η διακοπή του πρωταθλήματος τα Χριστούγεννα είχε βρει τον Παπάγο να βρίσκεται σε δεινή θέση με την εξαιρετικά πενιχρή συγκομιδή του σε εκείνο το σημείο της σεζόν.

Η εντός έδρας ήττα με σκορ 4-1 από τον -μετέπειτα πρωταθλητή- Κένταυρο Βριλησσίων έμοιαζε να είναι το... λιγότερο για τους «στρατηγούς», οι οποίοι σε δέκα αγωνιστικές είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν μόλις... έξι βαθμούς!

Η διοίκηση Γουσέτη, μετά από σχετική εισήγηση και του Γιάννη Ντόκου, είχε λάβει τις αποφάσεις της για μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο, όπως και έπραξε! Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν προεξάρχοντων του Κώστα Κουλούρη και των αφών Δρυμωνίτη (Θεόδωρος και Αλέξανδρος) αποτέλεσαν κινήσεις ουσίας για τους κυανόλευκους, που σιγά σιγά μπήκαν στον δρόμο των επιτυχιών και, συγχρόνως, είδαν την αυτοπεποίθησή τους να επανέρχεται! Το μεγάλο «διπλό» στο Χαϊδάρι επί των Λύκων στις 8 Ιανουαρίου (2-3) για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, ήταν το αποτέλεσμα που σηματοδότησε την αντεπίθεση που θα ακολουθούσε με στόχο τη σωτηρία.

Είναι χαρακτηριστικό πως στον δεύτερο γύρο ο Παπάγος, εκτός από την εικόνα του, βελτίωσε αισθητά και τη συγκομιδή του, σημειώνοντας σε αυτό το διάστημα 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες! Οι 19 βαθμοί ήρθαν να προστεθούν στους 9 του πρώτου γύρου και να εξασφαλίσουν στην ομάδα του Γ. Ντόκου τη -σχετικά- άνετη παραμονή, με την 6η θέση να αφήνει εν τέλει ένα θετικό πρόσημο δίπλα στην προσπάθεια που έγινε. Στον Παπάγο απέτρεψαν τα χειρότερα, αλλά απέκτησαν και τη γνώση γύρω από τι πρέπει (ή δεν πρέπει) να γίνει, για να μην βρεθεί η ομάδα σε ανάλογο σημείο την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των κυανόλευκων στον δεύτερο γύρο:

 

12η αγωνιστική: Λαύρα Αργ.-Παπάγος 0-3

13η αγωνιστική: Παπάγος-Πανιώνιος Καισ. 2-1

14η αγωνιστική: Τριφυλλιακός-Παπάγος 1-0

15η αγωνιστική: Κηπούπολη-Παπάγος 0-0

16η αγωνιστική: Παπάγος-Παγκράτι 0-0

17η αγωνιστική: Πετράλωνα-Παπάγος 0-3

18η αγωνιστική: Παπάγος-Φοίνικας Περιστ. 1-0

19η αγωνιστική: Αστέρας Εξαρχείων-Παπάγος 1-1

20η αγωνιστική: Παπάγος-Αλσούπολη 0-0

21η αγωνιστική: Κένταυρος Βριλ.-Παπάγος 3-0

22η αγωνιστική: Παπάγος-Λύκοι Χαϊδ. 4-1

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35