social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτο βήμα με Παρασκευόπουλο ο Ηλυσιακός, «διπλό» στο Χαλάνδρι (0-1)

Πρώτο βήμα με Παρασκευόπουλο ο Ηλυσιακός, «διπλό» στο Χαλάνδρι (0-1)

Σε μία διαδικασία όπου καλείσαι να δώσεις τέσσερις αγώνες, όταν ο πρώτος εξ αυτών είναι νικητήριος και, μάλιστα, μακριά από την έδρα σου, δεν ισχύει τίποτε λιγότερο από το ότι έχεις κάνει ένα πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου σου!

Ο Ηλυσιακός όχι μόνο δεν έχασε στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου, αλλά πήρε και τη νίκη με 1-0, ξεκινώντας ιδανικά την προσπάθειά του στα μπαράζ των πρωταθλητών της Αθήνας. Χάρη σε γκολ του Παρασκευόπουλου στο 72ο λεπτό, οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με της ΑΕ Χαλανδρίου, που είχε πολύ καλή παρουσία, τις δικές της στιγμές στο παιχνίδι, αλλά και παράπονα από τη διαιτησία του Μπακογιάννη.

Στην αναμέτρηση που έγινε μπροστά σε περισσότερους από 700 φιλάθλους των δύο ομάδων και του ποδοσφαίρου, τα δύο ημίχρονα είχαν εκ διαμέτρου διαφορετική εικόνα μεταξύ τους. Στο πρώτο μέρος κυριάρχησε ο... φόβος από πλευράς και των δύο ομάδων, με τους πράσινους να έχουν την ελαφρά υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο και τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στη συνέχεια, παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο, δεν καταγράφηκε καμία αξιόλογη στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έγινε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά και αφού πρώτα είχαν μία καλή προσπάθεια με σουτ του Ντούλε στο 46', έχασαν τη μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο 49ο λεπτό. Ο Αλεξανδράκης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Ρέτζο, ο Μπακογιάννης έδειξε την άσπρη βούλα, όμως ο Μπαλασάκης έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε στην εκτέλεση του Κατσιούλη. Στο 57' ο Λέκκας κυνήγησε τη φάση πλάγια στα όρια της περιοχής, ο Μυλωνάς έκανε λάθος εκτίμηση, θεωρώντας πως θα προλάβαινε να τη μαζέψει, ο αριστεροπόδαρος άσος πλάσαρε προς την εστία, όμως ο Ντζαβίδας απέκρουσε σωτήρια με κεφαλιά!
Στο 62ο λεπτό η αριθμητική ισορροπία ανατράπηκε, όταν ο Κατσιούλης αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία προς τον ρέφερι, σε μία στιγμή όπου είχε προκληθεί εστία έντασης στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Η απόφαση αυτή ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις από πλευράς γηπεδούχων, ενώ φάνηκε να αποσυντονίζει και τους ποδοσφαιριστές του Χαλανδρίου. Αφού πρώτα δημιουργήθηκαν από μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ της νίκης στο 72'. Ο Κασσιανός επιχείρησε σέντρα από τη δεξιά πλευράς, σε θέση φορ ο Παρασκευόπουλος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας και, αφού πρόλαβε τον αντίπαλο γκολκίπερ και τους αμυνόμενους, έπιασε τη γυριστή κεφαλιά με κατεύθυνση προς τα δίχτυα για το 0-1! Έκτοτε οι ποδοσφαιριστές του Ηλυσιακού διαχειρίστηκαν με επιτυχία το προβάδισμά τους, αλλά και την αριθμητική τους υπεροχή, κρατώντας μακριά από τα καρέ του Μπαλασάκη τους αντιπάλους τους. Μάλιστα, στο 92' λίγο έλειψε να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν ο Σινομάτι πλάσαρε από θέση εκτός περιοχής μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μπακογιάννη βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μία μεγάλη νίκη μαζί με τους περίπου 200 φιλάθλους τους και τους γηπεδούχους να σκέφτονται, πλέον, το ματς της Μ. Τετάρτης στο Χαϊδάρι.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Νιδριώτης-Κολιάκος

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Αμανατίδης): Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα, Αζάλ (46' Ντούλε), Μπράχος (74' Τρυφιάτης), Καλιαμπάκας (66' Κανελλόπουλος), Κατσιούλης, Αλεξανδράκης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Ρέτζο, Άνχελ (58' Γαλημίτης), Κασσιανός, Τσέργας, Χριστόπουλος, Μαρίνου (89' Σινομάτι), Λέκκας (91' Τσαραούσης).

 


Σχετικά άρθρα

Φοβερός ο Ηλυσιακός 4-1 τον Σαρωνικό σε φιλικό Ι Ικανοποίηση Μαντζούνη

Σπουδαίο διπλό για τον Ηλυσιακό στον Άλιμο που τον... βάζει στο κόλπο

Ηλυσιακός: Αυτοί θα απαρτίζουν την επιτροπή ποδοσφαίρου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35