social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεκίνησαν... διστακτικά Απόλλων Χαλανδρίου και Φοίνικας Περιστερίου (0-0)

Ξεκίνησαν... διστακτικά Απόλλων Χαλανδρίου και Φοίνικας Περιστερίου (0-0)

Το πρώτο παιχνίδι για τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου μεταξύ των δευτεραθλητών της Β' ΕΠΣΑ δεν έδωσε ούτε νικητή ούτε γκολ.

Στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου ο Απόλλων και ο Φοίνικας Περιστερίου έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές και τους φιλοξενούμενους να έχουν λίγο περισσότερες στιγμές στις οποίες απείλησαν.

Με το... καλημέρα στο ματς (1') ο Αθανασάκης σούταρε άουτ από πλάγια θέση, με την επόμενη καλή φάση να καταγράφεται στο... 35', όταν παράλληλο γύρισμα του Αθανασάκη πέρασε ανεκμετάλλευτο. Τρία λεπτά μετά (38') ο Αθανασάκης ήταν και πάλι πρωταγωνιστής, με το σουτ που επιχείρησε να περνάει άουτ. Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι στον Καλλιαμπάκο στο 54', με τον γκολκίπερ των κυανόλευκων να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του. Στο 74' ο Στεργιώτης έκανε την προσποίηση και σούταρε, όμως ο Παπαδιώτης απέκρουσε σε κόρνερ, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο παιχνίδι. Στο 79' ο Καλύβας δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά το φάουλ του Λαγού, με το 0-0 να παραμένει και σε αυτή τη φάση και να διατηρείται μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Κατοίκος, Φωτόπουλος-Νικολάου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης (80' Παπαγεωργίου), Πρόξενος, Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Νίνος (58' Ζώης), Κανδεράκης (58' Παναγιώτου), Στεργιώτης, Τζάκσον (80' Μπεθάνης), Παπουτσής (68' Κούρος)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Ηλιόπουλος (46' Διονάτος), Θεοδωρακόπουλος (46' Χαλικιάς), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Αθανασάκης (75' Κορδάς), Δήμος (86' Παπανικολάου), Μάζης, Λαγός, Μπόζας (68' Καλύβας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35