social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου (2-1 τη Δόξα Βύρωνος)

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου (2-1 τη Δόξα Βύρωνος)

Έκανε το καθήκον του ο Απόλλων Χαλανδρίου και πήρε τη νίκη απέναντι στη Δόξα Βύρωνος, όμως την άνοδο δεν την πανηγύρισε, καθώς την ίδια ώρα ο Άγιος Δημήτριος έπαιρνε θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Χρ. Βλάχου επικράτησε με 2-1 στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου, σε ένα παιχνίδι που σημαντικό ρόλο έπαιξε το κίνητρο. Μετά από ένα πρώτο ημίωρο δίχως φάσεις, οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το γήπεδο και πήραν το προβάδισμα στο 38' χάρη σε πλασέ του Τσακναρή (0-1). Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και με δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα υπέρ τους. Στο 41' ο Παπαγεωργίου ισοφάρισε με πλασέ και στο 43' ο Τζάκσον αξιοποίησε μαγική ασίστ του Παπουτσή, γράφοντας με κοντινό πλασέ το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Απόλλωνα ήλεγξαν το παιχνίδι, δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει και, μάλιστα, είχαν ορισμένες καλές στιγμές στις οποίες θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και τρίτο γκολ. Ωστόσο, το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, με το οποίο η ομάδα του Χαλανδρίου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη διαδικασία των μπαράζ.

Διαιτητές: Σύψας, Ανδρέου-Μπακογιάννης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Πρόξενος, Ψάλλας, Παναγιώτου, Αγκόλλη, Μπεθάνης (63' Κανδεράκης), Αγγελόπουλος, Τζάκσον (79' Ζώης), Κούρος (31' λ.τρ. Παπαγεωργίου (79' Στεργιώτης)), Παπουτσής

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (56' Στ. Μίζιος), Βουτάς, Ρωμανός, Λιακόπουλος (46' Χουχουλής), Τσακλάνος, Δούκας, Στάθης (46' Α. Μίζιος), Καρατσομπανάκης (73' Χαλβατζής), Λεβέντης, Τσακναρής (46' Κουτσαυτίκης).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35