social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βέρρας: Τα καταφέραμε για δεύτερη φορά!

Βέρρας: Τα καταφέραμε για δεύτερη φορά!

Χαρά και ανακούφιση είναι τα συναισθήματα που νιώθει από το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) ο Γιαννούλης Βέρρας στην Ιεράπολη και ο λόγος συνδέεται, βεβαίως, με την εξασφάλιση της παραμονής στη Β' ΕΠΣΑ μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ.

Με δηλώσεις του στο Soccerlive ο έμπειρος τεχνικός ανέδειξε την κύρια δυσκολία που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για τον χαρακτήρα που έδειξαν.

«Από τη στιγμή που τιμωρήθηκε η ομάδα με την αφαίρεση των έξι βαθμών, το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να ξαναμπαίναμε ψυχολογικά στη διαδικασία ότι θα έπρεπε να προσπαθήσουμε πάλι για κάτι που ήδη είχαμε καταφέρει. Ρίξαμε πολύ βάρος σε αυτό το κομμάτι και το καταφέραμε για δεύτερη φορά!» σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής του αιγαλεώτικου συλλόγου και συνέχισε: «Είχαμε και πολλές απουσίες, γιατί κάποια παιδιά έφυγαν για επαγγελματικούς λόγους, με συνέπεια να αλλάζουμε συνεχώς θέσεις και ενδεκάδες. Δόξα τω Θεώ, όμως, πήγαν όλα καλά! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί μόχθησαν πολύ, έδωσαν και την... ψυχή τους και τα καταφέραμε!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35