social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσαν Πιτέλης και Τσουρούλας στο Καματερό

Ανανέωσαν Πιτέλης και Τσουρούλας στο Καματερό

Σε μια κίνηση που ενισχύει τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του ΠΑΟ Καματερού, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με δύο πρόσωπα «κλειδιά» του ρόστερ, τους Νίκο Πιτέλη και Δημήτρη Τσουρούλα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και η ανανέωση της συνεργασίας αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟ Καματερού.

Ο 27χρονος Νίκος Πιτέλης, αμυντικός με μεγάλη εμπειρία, θεωρείται από πολλούς «βράχος» στην άμυνα της ομάδας. Με την παρουσία του τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει αποδείξει τις ηγετικές του ικανότητες και την αξία του στον αγωνιστικό χώρο. Η αμυντική του συνεισφορά είναι αδιαμφισβήτητη και έχει βοηθήσει στην διατήρηση της σταθερότητας της ομάδας σε πολλές κρίσιμες στιγμές. 

Ακόμη μια ανανέωση που προκαλεί ιδιαίτερη χαρά στον κόσμο της ομάδας είναι αυτή του 21χρονου Δημήτρη Τσουρούλα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για τον ΠΑΟ Καματερού τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Με την στοιβαρη του παρουσία και την αυξημένη δυναμική του, έχει αναβαθμίσει σημαντικά την άμυνα της ομάδας και έχει συνδυαστεί άψογα με τον Νίκο Πιτέλη. 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στον ιστότοπο του συλλόγου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) «η ανανέωση της συνεργασίας με τους Νίκο Πιτέλη και Δημήτρη Τσουρούλα αποτελεί ένα σαφές μήνυμα για τις προθέσεις και τις φιλοδοξίες του ΠΑΟ Καματερού. Η διοίκηση της ομάδας αναγνωρίζει την αξία των δύο παικτών και επιθυμεί να διατηρήσει το στρατηγικό κομμάτι της άμυνας ανέπαφο. Η συνεχιζόμενη παρουσία τους θα συνεισφέρει στη σταθερότητα και την επιτυχία της».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35