social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ικανοποιημένοι στον Ζέφυρο με Κωνσταντάρα - «Μας δικαίωσε απόλυτα»

Ικανοποιημένοι στον Ζέφυρο με Κωνσταντάρα - «Μας δικαίωσε απόλυτα»

Την ικανοποίησή τους από τη δουλειά του Μιχάλη Κωνσταντάρα στους τέσσερις μήνες παρουσίας του στον πάγκο θέλησαν να εκφράσουν δημοσίως οι άνθρωποι του Ζέφυρου, παράλληλα με τη γνωστοποίηση της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία και για την επόμενη σεζόν.

Από τον σύλλογο του Αιγάλεω ενημερώνουν, συγχρόνως, ότι ο έμπειρος προπονητής και ο Σωτήρης Σιώζος στις ακαδημίες θα είναι οι υπεύθυνοι της περαιτέρω στελέχωσης των επιτελείων τους. Αναλυτικά:

«Τους τελευταίους μήνες ο Σύλλογος εμπιστεύτηκε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο προπονητή Μιχάλη Κωνσταντάρα και εκείνος μας δικαίωσε απόλυτα. Αναλαμβάνει την εξέλιξη αυτού του πλάνου για την νέα χρονιά. Ο προγραμματισμός έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Οι στόχοι έχουν καθοριστεί όπως η ημερομηνία των ιατρικών εξετάσεων για τους αθλητές και η αρχή της προετοιμασίας. Τόσο ο Μιχάλης Κωνσταντάρας στην ανδρική ομάδα όσο και ο Σωτήρης Σιόζος στις ακαδημίες θα έχουν την επίβλεψη της περεταίρω στελέχωσης των συνεργατών τους. Σύντομα θα ανακοινωθούν όσοι θα πλαισιώσουν τον Σύλλογο τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35