social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αμπελόκηποι: Τα «κλειδιά» στον Αντωνίου!

Αμπελόκηποι: Τα «κλειδιά» στον Αντωνίου!

Σε μία αξιοσημείωτη κίνηση, αλλά και ενδεικτική των διαθέσεών της για το μέλλον, προχώρησε η διοίκηση των Αμπελοκήπων, ενόψει μίας σεζόν που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ μετά τον πρόσφατο υποβιβασμό της.

Οι άνθρωποι του συλλόγου πέτυχαν σε συμφωνία με τον Πέτρο Αντωνίου, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της πρώτης ομάδας, αλλά και την ευθύνη ενός συνολικού πλάνου για την αναβάθμιση των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας. Πρόκειται για έναν προπονητή με αρκετές διαφορετικές παραστάσεις, αφού έχει εργαστεί ως «πρώτος» στη Β' ΕΠΣΑ, ως άμεσος συνεργάτης στην Α' ΕΠΣΑ, αλλά και στα τμήματα υποδομών. Η ανακοίνωση των Αμπελοκήπων αναφέρει:

«Το σωματείο μας μετά από πολύμηνες συνεννοήσεις έφτασε σε συμφωνία με τον εξαιρετικό προπονητή κ. Πέτρο Αντωνίου με τον οποίο θα πορευθεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο, προγραμματίζοντας ένα συνολικό project για το τμήμα ποδοσφαίρου από την ανδρική ομάδα και όλα τα αγωνιστικά τμήματα Κ13-Κ15-Κ17.

Ο Πέτρος Αντωνίου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδοσφαίρου και έχει το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α' της Ε.Π.Ο.

Έχει εργαστεί με επιτυχία στις ακαδημίες του Απόλλωνα Χαλανδρίου, της Ελευθερούπολης και σαν πρώτος προπονητής της αντρικής ομάδας της Ελευθερούπολης τα τελευταία 3 χρόνια ενώ για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας ήταν βοηθός προπονητή στον Χολαργό.

Η απόφαση να προτιμήσουμε τον κ. Αντωνίου ήταν πιστεύουμε η ιδανική γιατί συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλουμε σαν σύλλογος. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35