social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν το κουνάει ο Κωνσταντινίδης από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

Δεν το κουνάει ο Κωνσταντινίδης από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

Στην επιθετική γραμμή της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου αποτέλεσε σημείο αναφοράς αφού οι δικιές του ενέργειες σήμαιναν γκολ για την ομάδα.

Μάλιστα, όποιος αμυντικός βρέθηκε απέναντι του και τον υποτίμησε το... πλήρωσε και γι' αυτό το λόγο βρέθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στο στόχαστρο ομάδων που είχαν βάλει στόχο τον πρωταθλητισμό.

Παρ' ολα αυτά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης παραμένει πιστός στα ιδεώδη και τα ιδανικά της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου αφού πριν από λίγες ώρες απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με το σωματείο από το Παλαιο Φάληρο.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ που ήταν η αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και έτσι θα προπονείται και τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του επιτυχημένου κόουτς, Γιάννη Ντάκουρη.

Ο σχεδιασμός των "πράσινων" βρίσκεται στο τελικό του στάδιο όσον αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων αφού το μεγαλύτερο μέρος του κορμού έχει παραμείνει. Φέτος σε 19 ματς με την πράσινη φανέλα ο 21χρονος ακραίος επιθετικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα 6 φορές, αποδεικνύοντας ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της κατηγορίας.


Σχετικά άρθρα

Δόξα Βύρωνος: Χωρίς Φυρίγο αλλά με καλή ψυχολογία

Δόξα Βύρωνος: Η αφίσα για το ματς με τους Λύκους Χαϊδαρίου [pic]

ΕΠΣΑ: Ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για την υποβολή αιτήσεων μεταβολών

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35