social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμελης: Εφόσον γίνει το γήπεδο ο Χαλκηδονικός αποκτάει άλλη δύναμη!

Θέμελης: Εφόσον γίνει το γήπεδο ο Χαλκηδονικός αποκτάει άλλη δύναμη!

Ο Μανώλης Θέμελης εδώ και μερικές ημέρες ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Χαλκηδονικό, βάζοντας σε ισχύ αυτόματα τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.


Ο έμπειρος προπονητής με θητεία σε πάγκους αρκετών ομάδων μίλησε στην ιστοσελίδα soccerlive.gr για τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης υπογραμμίζοντας ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε το γεγονός αναφορικά με την υπόσχεση που έδωσε η δημοτική αρχή για την ολοκλήρωση του γηπέδου, που θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να αποκτήσει μια δυνατή έδρα και θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις υποδομές της.
Αναλυτικα, το σχόλιο του
"Θα προσπαθήσουμε με τα δεδομένα ότι θα υπάρξει το γήπεδο τη νέα σεζόν να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει το δικό της χώρο. Το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι να φτιάξουμε μια υγιή ομάδα που θα λειτουργεί μέσα από τις υποδομές της και θα έχει παιδιά δικά της. Σκοπός μέσω της υγιής λειτουργίας του τμήματος είναι να κάνουμε το παραπάνω βήμα. Το γηπεδικό πρόβλημα ήταν σημαντικό το προηγούμενο διάστημα όπως και η έλλειψη υποδομών. Γίνονται συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ρόστερ της ομάδας και να δούμε πως θα προχωρήσουμε στην ενίσχυση του δυναμικού μας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35