social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προχωράει με Λιαγκάκη-Μπακατσέλο η Κοψαχείλα

Προχωράει με Λιαγκάκη-Μπακατσέλο η Κοψαχείλα

Η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας του Αντώνη Κουφογιαννάκη στην άκρη του πάγκου σηματοδοτεί επί της ουσίας και την αλλαγή σελίδας στην Κοψαχείλα.

Στην επόμενη μέρα η ομάδα του Π. Φαλήρου θα πορευθεί με προπονητή τον Γιώργο Λιαγκάκη, ο οποίος συνεπικουρούμενος από τον άμεσο συνεργάτη του, Αποστόλη Μπακατσέλο, αναλαμβάνει να υλοποιήσει το πλάνο της διοίκησης, όπως αυτό διατυπώθηκε από τον Βασίλη Μαρκατζίνο στη μεταξύ των δύο πλευρών συνάντηση. Επί της ουσίας, εκείνο που θέλουν οι άνθρωποι της Κοψαχείλας είναι να καλλιεργηθεί μία κοινή φιλοσοφία σε ολόκληρο τον σύλλογο, από τα χαμηλά ηλικιακά κλιμάκια των υποδομών έως την πρώτη ομάδα, με σκοπό τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα βασίζεται πρωτίστως και κατά μεγάλο ποσοστό στα παιδιά που δουλεύουν και βελτιώνονται μέσα από την παραγωγική διαδικασία της Ακαδημίας.

Πλέον, το βάρος των ιθυνόντων πέφτει στη συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού, το οποίο θα προκύψει από τη διατήρηση του «κορμού» της περσινής ομάδες, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα ανέβουν από την ακαδημία, αλλά και με τις απαιτούμενες προσθήκες που θα γίνουν.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35