social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΟΨ: Στο team ο Φαλούτσος Ι Έγινε γνωστός ο νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών

ΠΟΨ: Στο team ο Φαλούτσος Ι Έγινε γνωστός ο νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών

Ενισχύεται σε όλους τους τομείς ο ΠΟ Ψυχικού προκειμένου να εμφανιστεί καθώς πρέπει τη νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό στο επιτελείο των "πράσινων" ανήκει και επισήμως ο Στέλιος Φαλούτσος ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ανήκε στον Φωστήρα Ταύρου ένα μεταξύ άλλων έχει δουλέψει από το συγκεκριμένο πόστο σε αρκετές ομάδες τόσο της Γ' Εθνικής όσο και της Α' κατηγορίας των Αθηνων πανηγυρίζοντας πριν από δύο χρόνια την κατάκτηση του Νταμπλ ως μέλος του Επιτελείου του ΓΣ Ηλιούπολης. Παράλληλα ο Κώστας Κρασώνης θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας του κέντρου.

Ο Κρασώνης έχει μεγάλη εμπειρία αφού κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στην Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας, και σε άλλες ομάδες, ενώ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε επαγγελματικά στην Α’ Εθνική στον Παναθηναϊκό, Διαγόρα Ρόδου και στον Αθηναϊκό.
Πρόκειται για έναν αξιόλογο άνθρωπο στο χώρο του ποδοσφαίρου, πτυχιούχο Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), με Μεταπτυχιακές Σπουδές (Master) στην Προπονητική, κάτοχος Διπλώματος Προπονητή Ποδοσφαίρου UEFA Β΄, Διεθνής Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής (400 συμμετοχές σε Εθνικές Κατηγορίες),επί σειρά ετών Προπονητής Ανδρικών Ομάδων & Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Τεχνικός Διευθυντής του Δικτύου Σχολών PAO SOCCEER SCHOOLS, Πρ. Επικεφαλής Ενωσιακός Προπονητής Προεθνικών Ομάδων Ανατολικής Αττικής.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35