social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Αγ. Δημητρίου: Με επιτυχία η τελετή λήξης στην Ακαδημία

Θύελλα Αγ. Δημητρίου: Με επιτυχία η τελετή λήξης στην Ακαδημία

Μία επιτυχημένη σεζόν δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με τον ιδανικό τρόπο για την Ακαδημία της Θύελλας Αγ. Δημητρίου.

Το απόγευμα του Σαββάτου (1/7) έλαβε χώρα στο γήπεδο Ασυρμάτου η τελετή λήξης, η οποία περιελάμβανε πολύ παιχνίδι, αρκετά χαμόγελα και παιδιά από κάθε ηλικία, παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής του Αγ. Δημητρίου. Η ενημέρωση της ομάδας των νοτίων προαστίων αναφέρει:

«Aκόμη μια υπέροχη χρονιά ολοκληρώθηκε για τις Ακαδημίες μας και τα είχε όλα. Με τα πάνω της, με τα κάτω, με επιτυχίες, αλλά κυρίως πολλά μαθήματα. Αυτά έχουν οι συγκεκριμένες ηλικίες! Κάθε νίκη, κάθε ήττα, κάθε καλή ή κακή στιγμή είναι ένα σημαντικό μάθημα του σήμερα για τους σπουδαίους αθλητές του αύριο!

thyella_akadimia_2.jpg


Mε την παρουσία λοιπόν των γονέων, των αθλητών μας, των φίλων και των συγγενών των παιδιών των ακαδημιών του Θύελλας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ασυρμάτου η τελετή λήξης του συλλόγου Μεικτές ομάδες από μεγάλους και μικρούς έπαιξαν σε ένα μίνι τουρνουά χωρίς νικητές και χαμένους, για την χαρά του παιχνιδιού και του Αθλητισμού, όπως άλλωστε είναι και η κυρίαρχη φιλοσοφία των Ακαδημιών μας.

Το παρόν έδωσε και η Δήμαρχος της Πόλης Μαρία Ανδρούτσου, η οποία μάλιστα βράβευσε την Κ18 της ομάδας μας, η οποία έφτασε στους '8' της Αθήνας, μετά απο μια εντυπωσιακή πορεία. Η δήμαρχος μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μπήκαν σε σχολές της Αθήνας και της επαρχίας, μετά την διαδικασία των Πανελληνιών εξετάσεων.

Βραβεύτηκε επίσης και η ομάδα Κ14, που κατέκτησε την πρώτη θέση στον Νότιο Τομέα του τουρνουά Respect.

Επίσης στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μας, παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού, κ. Γιάννης Μαθάς, όπως επίσης και η πρόεδρος του ΟΠΚΑΠ κ. Σιουμπάλα. Επίσης από την παράταξη Λαική Συσπείρωση, έδωσε το παρόν η κ. Δήμου. Μεταξύ των παρεβρισκόμενων , ήταν και η αντιδήμαρχος κ. Καντζέλη, ο αντιπρόεδρος αθλητικού οργανισμού κ.Σταματάκης καθώς και ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου κ. Ευθυμίου.

Περισσότερα απο 250 άτομα διασκέδασαν με την ψυχή τους, βλέποντας τα παιδιά να αγωνιζόνται με τους μπαμπάδες του. Για πέντε ολόκληρες ώρες, το γήπεδο γέμισε φωνές και παιδικά χαμόγελα. Δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Τσακόγιωργας καθώς και ο υπεύθυνος της Ακαδημία μας, Νικος Τσακόγιωργας. Απο κοντά ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Βαγγέλης Γιαννόπουλος και αρκετοί ποδοσφαιριστές μας».

thyella_akadimia_3.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35