social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΕΠΣΑ: Ενημερώνει για τη συμμετοχή των ομάδων Β' στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ

ΕΠΣΑ: Ενημερώνει για τη συμμετοχή των ομάδων Β' στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ

Η ΕΠΣΑ ενημερώνει για τη συμμετοχή των ομάδων Β' στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά

Ενημερώνουμε ότι όσα από τα σωματεία μας έχουν πρόθεση να δηλώσουν δεύτερη ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023 - 2024, θα πρέπει να γνωρίζουν τις παρακάτω βασικές προϋποθέσεις:

- Η ηλικία των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στην ομάδα αυτή, θα είναι

μέχρι 21 ετών, δηλαδή να είναι γεννημένοι το έτος 2002.

- Να προσκομίσουν Παραχωρητήριο Γηπέδου, το οποίο θα πρέπει να έχει Άδεια Λειτουργίας. - Στο γήπεδο αυτό, θα πρέπει να μην αγωνίζονται περισσότερες από τρεις (3) ομάδες.

- Μέχρι πέντε (5) ποδοσφαιριστές θα μπορούν ναγωνίζονται και στις δύο (2) ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα πρέπει να δηλώνονται πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

- Πρέπει να έχει διαφορετικό προπονητή από τον προπονητή της κύριας ομάδας. Ο προπονητής της Β' ομάδας, θα πρέπει να διαθέτει δίπλωμα κατηγορίας UEFA C.

- Απαγορεύεται σε ποδοσφαιριστή να αγωνισθεί σε δύο (2) αγώνες κύριας και Βομάδας πριν παρέλθουν σαράντα οκτώ (48) ώρες.

- Η 2η ομάδα. δεν μπορεί να προβιβασθεί

- Οι ποινές αγωνιστικού αποκλεισμού που είναι αποτέλεσμα απευθείας αποβολής με κόκκινη κάρτα, εκτίονται μόνο στο Πρωτάθλημα που ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει την κάρτα, όμως ταυτόχρονα μέχρι την έκτιση όλης της ποινής ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε άλλο Πρωτάθλημα.

- Η Β' ομάδα χρησιμοποιεί υποχρεωτικά το διακριτικό τίτλο της κύριας ομάδας ακολουθούμενο από το γράμμα "Β" στο τέλος αυτού.

- Η Δήλωση Συμμετοχής, θα πρέπει να κατατεθεί στην Ένωση, έως τις 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35