social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ταράζει τα νερά της Γ' ΕΠΣΑ με Τσιώλη ο Γκυζιακός

Ταράζει τα νερά της Γ' ΕΠΣΑ με Τσιώλη ο Γκυζιακός

Την μεταγραφή της χρονιάς πραγματοποίησε ο Γκυζιακός στην Γ' ΕΠΣΑ καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Απόστολο Τσιώλη.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους οράνιε στην προσπάθεια που θα κάνουν να επιστρέψουν στην Β' ΕΠΣΑ.

Ο ποδοσφαιριστής την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική για λογαριασμό του ΠΟ Φήκης μετρώντας μεταξύ άλλων και άλλες παρουσίες σε υψηλές κατηγορίες. Πέρυσι μετακινήθηκε στον ΠΟ Φήκης κάνοντας 14 συμμετοχές στην Γ' Εθνική ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αστέρα Τρίπολης, Πιερικό, Λουτράκι (7 συμμ.), Μαύροι Αετοί (16 συμμ.), Ρήγα Φεραίο (23 συμμ./ 3 γκολ). Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του έγινε την τριετία 2018-2021 όπου άνηκε στη Νίκη Βόλου πραγματοποιώντας 34 συμμετοχές. Στον Φωστήρα τη σεζόν 2021-2022 έκανε 18 συμμετοχές πετυχαίνοντας 4 τέρματα.

Το δελτίο τύπου

"Ο Πρόεδρος, τα μελη του ΔΣ και όλος ο οργανισμός του Α.Ο. ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ, καλωσορίζουμε στην ομάδα τον Τσιώλη Απόστολο, προερχόμενο απο μια επιτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με τον Π.Ο. ΦΗΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Καλώς ήρθες Αποστόλη στην ομάδα μας, ευχόμαστε υγεία πάνω απ' όλα και να βοηθήσεις και εσυ απο την μεριά σου στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας". 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35