social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΑΟ Ρουφ: Δηλώνει συμμετοχή στην Α ΕΠΣΑ με Κουναδη πρόεδρο!

ΠΑΟ Ρουφ: Δηλώνει συμμετοχή στην Α ΕΠΣΑ με Κουναδη πρόεδρο!

Μέσω δελτίο τύπου ο ΠΑΟ Ρουφ έκανε γνωστό ότι στην προεδρία επιστρέφει ο Θοδωρής Κουναδης, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα συμμετάσχει στην Α ΕΠΣΑ και όχι στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

 Η ανακοίνωση 

Νέος Πρόεδρος του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ο Θοδωρής Κουνάδης, ο οποίος επιστρέφει στο τιμόνι της ομάδας μας μετά από ένα χρόνο!

Σήμερα Τετάρτη (19/07) έλαβε χώρα στα γραφεία του Συλλόγου μας η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας και μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, προέκυψε η νέα Διοίκηση της Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, στη θέση του Προέδρου εκλέχθηκε παμψηφεί ο κύριος Θεόδωρος Κουνάδης, ενώ μέλη του ΔΣ εκλέχθηκαν οι κ.κ.: Ι. Δρακόπουλος, Μ. Ιωαννίδης, Ν. Καβρίκης - Ιατρού, Κ. Κουνάδης, Π. Κουρτέσης, Γ. Κοντός, Α. Κουσουρίδης, Σ. Κωτσόπουλος, Δ. Λεβαντής, Μ. Παπαμακάριος, Σ. Σαρηδημητρίου, Ε. Σμύρης, Ι. Τσιβεριώτης και Κ. Σταματόπουλος.

Επίσης, αποφασίστηκε η ομάδα μας να δηλώσει συμμετοχή και να αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2023-24) στην κατηγορία της Α' ΕΠΣΑ.

Θα υπάρξουν εκ νέου ενημερώσεις για τις εξελίξεις που αφορούν τόσο την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την ανδρική ομάδα αλλά και τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας.🔴⚪

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ


Σχετικά άρθρα

Ακριτίδης: Πρώτα άνοδος, μετά τίτλος και απόλυτο!

Ηλυσιακός: Συγχαίρει διαιτησία, παρατηρητή και ευχαριστεί τον κόσμο του

Μαντζούνης: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35