social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οργανωμένοι ΠΑΟ ΡΟΥΦ: «Γι αυτά θα πληρώσετε, να είστε σίγουροι»

Οργανωμένοι ΠΑΟ ΡΟΥΦ: «Γι αυτά θα πληρώσετε, να είστε σίγουροι»

Το εξης μήνυμα έστειλαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟ Ρουφ

 

Εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών της ομάδας παραβρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Με σκοπό να δει να ακούσει πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων και να δει το μέλλον του συλλόγου...
Με έκπληξη μας μα και με απογοήτευση μάθαμε μερικά πράγματα τα οποία δεν αρμόζουν στο σύλλογο από ανθρώπους της προηγούμενης διοίκησης αλλά και από τους συγκεκριμένους ΠΑΙΧΤΕΣ οι οποίοι προσπάθησαν ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ τρόπους να έχουν όφελος προσωπικό από την ομάδα!!!
"ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ"

Με χαρά μεν αλλά και ανακούφιση είδαμε την κολώνα του συλλόγου τον κύριο Θοδωρή ΚΟΥΝΑΔΗ να βγαίνει παμψηφεί και με τη συμμετοχή και της δικιάς μας ψήφου AUSTRIA FANATICS να βγαίνει ως ο καινούργιος πρόεδρος εκλεγμένος με καινούργιο Δ.Σ. να τον ακολουθησουμε και να κάνουμε μία καινούργια αρχή μια νέα προσπάθεια...
Κόσμος και διοίκηση όλοι μαζί να καταφέρουμε όλα αυτά που έχουμε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή κόσμος και ομάδα ίσον ΕΝΑ πύρινος λαός και ομάδα η οποία δεν θα τα παρατάει ποτέ και για τίποτα..
Ξεκινάμε από καινούργιες βάσεις στην Α ΕΠΣΑ εκεί όπου έχουμε χτίσει το όνομά μας και σαν ομάδα και σαν λαός του Ρουφ... εκεί που έχουμε δώσει βροντερό παρών..!
Επιστρέφουμε εκεί που πρέπει να είμαστε..
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35