social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόμβα με Ποιμενίδη στους Ίωνες Αλίμου

Βόμβα με Ποιμενίδη στους Ίωνες Αλίμου

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσαν οι Ίωνες Αλίμου ταράζοντας τα νερά της Β' ΕΠΣΑ.

Οι μπλε ήρθαν σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή που την προηγούμενη χρονιά είχε ενεργό ρόλο σε ομάδα Γ' Εθνικής και αυτό αποδεικνύει την σπουδαιότητα της μεταγραφής.

Τη φανέλα των Ίωνων Αλίμου θα φοράει τη νέα σεζόν ο Γιώργος Ποιμενίδης.

Πρόκειται για επιθετικό που άνηκε στο Μοσχάτο και κατέγραψε 17 συμμετοχές στην 'Γ Εθνική.

Το δελτίο τύπου

Στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός αξιόλογου συνόλου που θα βασίζεται ως επι το πλείστον σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα έχουν το κίνητρο να εξελιχθούν και να προσφέρουν, η ομάδα μας προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη.

Κάτω από άκρα μυστικότητα η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή αφού τη φανέλα των Ίωνων Αλίμου θα φοράει τη νέα περίοδο ο Γιώργος Ποιμενίδης. Το νέο μας απόκτημα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ηλικία (19 χρονών) και αυτό επιβεβαιώνει την "πολιτική" που υπάρχει στο σύλλογο μας σχετικά με την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού από ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιθετικός και μυήθηκε στα μυστικά του ποδοσφαίρου από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Πέρυσι πήρε... το βάπτισμα του πυρός στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αφού κατέγραψε 17 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕ Μοσχάτου στον 5ο όμιλο.

Πριν από λίγο βρέθηκε στα γραφεία των Ιωνων και μετά από τις τελευταίες συζητήσεις έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Ποιμενίδη και του ευχόμαστε καθε επιτυχία


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35