social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το μήνυμα του ΠΑΟ Ρουφ για την επανεκκίνηση των Ακαδημιών

Το μήνυμα του ΠΑΟ Ρουφ για την επανεκκίνηση των Ακαδημιών

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΠΑΟ Ρουφ

Η επιστροφή ανθρώπων όπως του Πρόεδρου Θοδωρή Κουνάδη και του Υπέυθυνου Ακαδημιών Αντώνη Κουσουρίδη, μαζί με το νέο ικανότατο και πλήρες έμψυχο δυναμικό του νέου ΔΣ της ομάδας μας, σημαίνει και την επανεκκίνηση στις Ακαδημίες του Συλλόγου μας.
Έφτασε η ώρα τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟ ΡΟΥΦ να γίνουν ξανά μια μεγάλη Οικογένεια, όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε, ονειρευόμαστε και μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Το ποδόσφαιρο πάνω και πρώτα απ΄ όλα παραμένει ένα παιχνίδι. Πατώντας πάνω σε αυτή τη σκέψη, πρωταρχικός στόχος για εμάς είναι τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς τους, να ευχαριστιούνται την προπόνηση και τους αγώνες τους, φορώντας τη φανέλα της ομάδας μας. Μαζί με τους εξειδικευμένους διπλωματούχους προπονητές μας και όλο το προσωπικό των Ακαδημιών του Ρουφ, υποσχόμαστε σε όλους εσάς πως θα πράξουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πραγματοποιήσουμε τον παραπάνω μεγάλο στόχο μας.
Θέλουμε να ευχαριστούμε τους μικρούς μας αθλητές και τις οικογένειές τους, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
Σας ανακοινώνουμε πως στα τέλη του Αυγούστου θα υπάρξουν συναντήσεις ανά ηλικιακό τμήμα, στις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση προς τους γονείς και ανάλυση του πλάνου και της φιλοσοφίας των Ακαδημιών μας.
ΕΛΑ ΚΙ' ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΡΟΥΦ!
Πάμε, λοιπόν, να γίνουμε ξανά μια ΟΜΑΔΑ, μία ΠΑΡΕΑ
*Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Συλλόγου, θα ανακοινωθούν σύντομα οι ώρες λειτουργίας για τον μήνα Αύγουστο.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35