social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Πάει για την «υπέρβαση» με τον Κυπελλούχο ΕΠΣΑ, Κωνσταντινίδη η Διάνα

Θέμα soccerlive I Πάει για την «υπέρβαση» με τον Κυπελλούχο ΕΠΣΑ, Κωνσταντινίδη η Διάνα

Μια άκρως ποιοτική προσθήκη είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Διάνα τις επόμενες ώρες σύμφωνα με το soccerlive.gr.


Συγκεκριμένα η ομάδα της Ηλιούπολης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη που πέρυσι είχε γεμάτη σεζόν με τον Αστέρα Καισαριανής κάνοντας πρωταθλητισμό στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Ο ικανότατος άσος που γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Γερμανία κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο ΕΠΣΑ με τους Καισαριανιώτες και αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει την ομάδα της Διάνας.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για να αγωνιστεί τη σεζόν 2007-2008 στο Κορωπί και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχοντας 15 συμμετοχές. Τη διετία 2008-2010 άνηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης, για να αγωνιστεί στον Άγιο Δημήτριο την επόμενη σεζόν. Το 2011-2012 μετακινήθηκε στους Πόντιους Κατερίνης και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αγωνιζόμενος σε αρκετά ματς.

Την περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε το α' εξάμηνο στο Πανόπουλο και στο β' εξάμηνο στην Γλυφάδα.

Ακολούθησαν οι Διαγόρας Σεβαστής, Αχαϊκή, Φωστήρας (κατέκτησε το πρωτάθλημα στο τοπικό), Θύελλα Ραφήνας, Άγιος Δημήτριος.

Πριν τον Αστέρα Καισαριανής δηλαδή τη σεζόν 2021-2022, ξεκίνησε τη σεζόν στο Κερατσίνι όπου έκανε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, για να αγωνιστεί το β' εξάμηνο στον ΑΟ Πυλίου όπου είχε καθοριστικό ρόλο στην εκπληκτική πορεία του νησιώτικου συλλόγου στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, γεγονός που το αποτυπώνουν οι δέκα συμμετοχές στο β' εξάμηνο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35