social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη τα Σούρμενα, 4-3 τη Θύελλα στον Άγ. Δημήτριο

Φιλική νίκη τα Σούρμενα, 4-3 τη Θύελλα στον Άγ. Δημήτριο

Χρήσιμα συμπεράσματα για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι ομάδες τους είχαν την ευκαιρία να βγάλουν ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου και ο Γιάννης Τάπρατζης στα Σούρμενα.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο... ολόφρεσκο δημοτικό στάδιο Αγ. Δημητρίου, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 4-3 σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι.

Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο με 2-0 χάρη σε πλασέ του Πετριτάι και φάουλ του Αρσενίου, οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Τσακόγιωργα και ο Π. Κωνσταντινίδης με πλασέ έγραψε το 1-3 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Πετριτάι σκόραρε με πλασέ για το 1-4, για να ακολουθήσουν δύο γκολ των γηπεδούχων, ένα από υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή σε στατική φάση και άλλο ένα του Λ. Κυριαζή με πλασέ σε ασίστ του Γεωργούλα, για να γραφτεί το τελικό 3-4.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Κορμπά, Λ. Κυριαζής, Χ. Κυριαζής, Ασημακόπουλος, Παπανδρέου, Νταλάκας, Μπεχράκης, Μπιλικαΐδης, Φραγκιαδάκης, Τσακόγιωργας, Δ. Λαγοπάτης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ίλι, υπό δοκιμή, Παλουσάι, υπό δοκιμή, Αγγελόπουλος.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Μαρινάκης, Π. Κωνσταντινίδης, Σετελλάρι, Γιεσίλι, Μαργαρίτης, Περμπάσα, Αρβανίτης, Αρσενίου, Πετριτάι, Λειβαδάς

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Πατέλης, υπό δοκιμή, Σέχου, Α. Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος, Οικονόμου, Γεωργούλας

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35