social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη η «Μπάρτσα», 3-2 τη Δόξα Βύρωνος

Φιλική νίκη η «Μπάρτσα», 3-2 τη Δόξα Βύρωνος

Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που κοντραρίστηκαν στα πρόσφατα μπαράζ ανόδου της Β' ΕΠΣΑ και πανηγύρισαν την επιστροφή τους στην Α' Κατηγορία, πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/8) το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Αγ. Δημητρίου.

Η «Μπάρτσα» φιλοξένησε τη Δόξα Βύρωνος, παίρνοντας τη νίκη με 3-2 και στέλνοντας θετικά μηνύματα με την παρουσία της. Βελτίωση έδειξαν και οι κυανόλευκοι από τη δική τους πλευρά, όμως έγινε εμφανές για ακόμη μία φορά ότι έχουν ανάγκη από περαιτέρω ενίσχυση.

Οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ στο 15' με σουτ του Κασπίρη από θέση εκτός περιοχής (1-0), στο 30' ο Πλούμης ολοκλήρωσε με άψογο τρόπο όμορφη συνεργασία της ομάδας του για το 1-1 και στο 45' ο Κοτσοβός με ασύλληπτο σουτ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Άγιο Δημήτριο (2-1). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εκ νέου στο 65' με κεφαλιά του Χαλβατζή (2-2) και στο 82' ο Μιτσάνη εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το τελικό 3-2. Αξίζει να αναφερθεί πως από πλευράς γηπεδούχων δεν αγωνίστηκαν οι Λεονάρντο, Μεντί, Ρίζος, Γεωργιάδης, Κόρδας και Ζαγαρέλος.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αλέξης Μαντζούνης): Μανώλης, Καρπέτας, Ζιάι, Πλάκα, Βλάμης, Ντάφλας, Ερμάλ, Κασπίρης, Νομικός, Αρώνης, Κοτσοβός

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μιτσάνη, Γαβαλάς, Ρουμάνο, Τσιρίκος, Παναγιωτόπουλος

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Χριστοδουλάκης, Τζάτζαλος, Λεβέντης, Βακερλής, Βλάχας, Φυρίγος, Χαλβατζής, Τσακναρής, Πλούμης, Κουτσαυτίκης, Ρίζος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Τζίνας, Σκόρδος, Σίλβα, ένας υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής, Γιαννόπουλος, Τσώνης, Πατούλας, Χοτζαλάρι, Κατσαρός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35