social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία στο φινάλε για Χολαργό και Αγ. Ελεούσα (3-3)

Ισοπαλία στο φινάλε για Χολαργό και Αγ. Ελεούσα (3-3)

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ ομάδων που πρωταγωνίστησαν την περσινή σεζόν στην Αθήνα και φιλοδοξούν να το κάνουν και φέτος έγινε σήμερα (30/8) το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Χολαργού.

Η ομώνυμη ομάδα φιλοξένησε την Αγία Ελεούσα, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στο ματς στα τελευταία του λεπτά και να ισοφαρίζουν για το τελικό 3-3 τους φιλοξενούμενους που έδειξαν για άλλη μία φορά πολύ καλά στοιχεία. Ο Χολαργός πήρε το προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με σουτ του Κομνηνού (1-0), όμως οι κυανόλευκοι «έχτισα» βήμα βήμα την ανατροπή τους και την πέτυχαν. Στο 22' ο Καραδήμας ισοφάρισε με πλασέ (1-1), στο 55' ο Κατσικογιάννης αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Κίζι για το 1-2 και στο 64' ο τελευταίος πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, σημειώνοντας το 1-3 με πλασέ. Στα τελευταία λεπτά πήρε... πάνω του την υπόθεση ο Μπαλαχτσής και με δύο προσωπικά γκολ στο 87' με σουτ και στο 92' με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-3.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης): Σαμαράς, Τσάγκαρης, Μιχελής, Λαζόπουλος, Μάμαλης, Ζιάμπρας, Πατερίτσας, Ζαφείρης, Φωστέρης, Κομνηνός, υπό δοκιμή

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπαλαχτσής, Τρυφιάτης, Μπακαδήμας, Μπόλης, Ντιόπ, Μπούμπα

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Τζωρτζακάκης, Μπάκας, Μαθιούδης, Σέχου, Μπίκος, Κατσικογιάννης, Πατσατζόγλου, Μπαριάμι, Καραδήμας, Χατζηροδίτης, Γκουτίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σιφογιαννάκης, Γκάνας, Οικονόμος, Παλυβός, Δαρδανός, Παναγιώτου, Βάννας, Γκουτσούλας, Κίζι, Παπαδόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35