social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Άγιαξ Ταύρου 4-2 τον ανταγωνιστικό Αττικό

Ο Άγιαξ Ταύρου 4-2 τον ανταγωνιστικό Αττικό

Φιλική αναμέτρηση μεταξύ ομάδων από διαφορετικές κατηγορίες έγινε στο γήπεδο Ταύρου β', με τον τοπικό Άγιαξ να παίρνει τη νίκη με 4-2 απέναντι στον ανταγωνιστικό Αττικό της Β' ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ και, μάλιστα, δύο φορές απέναντι στους γηπεδούχους, με τους οποίους δεν αγωνίστηκαν οι Κωνσταντινίδης, Τρακόσης, Φιλιππάτος, Μανουσέλης και Γεωργίου. Στο 10' ο Χέλμης άνοιξε το σκορ με σουτ από πλάγια θέση (0-1), με τον Χίο να ισοφαρίζει με πλασέ στο 27' (1-1) και τον άσο των πράσινων να σκοράρει ξανά στο 41' με σουτ για το 1-2. Στο 55' ο Κολιός ισοφάρισε με σουτ, στο 75' ο Δρίκος με εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-2 και στο 84' ο νεοαποκτηθείς Σούφλας διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με πλασέ.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γιαννούτσος, Χατζημιχάλης, Χριστοδουλίδης, Κολιός, Αθανασίου, Παπαευθυμίου, Καλαμάτας, Μαυροβουνιώτης, Θαναηλάκης, Αγκόλι, Χίος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κούντου, Σούφλας, Γαβαλάς, Δρίκος, Βλασερός, Καραλίβανος

ΑΤΤΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Καραμαλίγκας, Χιονάς, Κοτούλιας, Καμηλάκης, Κοντόπουλος, Αθανασόπουλος, Κορνελάτος, Ρεστζόβ, Καλομοίρης, Σινανάι, Χέλμης.

Έπαιξαν ακόμη οι Στρούμπος, Τζίλιος, Πατσιούρας, Πατέλης, Σμυρνιώτης, Ψαρίδης, Μπομποτσιάρης, Τσιτσομήτρος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35