social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικηφόρο 2-1 ο Απόλλων Χαλανδρίου με Άτταλο

Νικηφόρο 2-1 ο Απόλλων Χαλανδρίου με Άτταλο

Φιλική νίκη πέτυχε ο Απόλλων Χαλανδρίου απέναντι στον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας, σε παιχνίδι διάρκειας 70 λεπτών που έγινε στο γήπεδο Κ. Χαλανδρίου.

Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-1, έχοντας καλή εικόνα και δείχνοντας ότι είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι συνεχίζουν να μοχθούν, με σκοπό τα νεαρά παιδιά να μπορέσουν σύντομα να μπουν στο πνεύμα των απαιτήσεων ενός αντρικού πρωταθλήματος και δη ανταγωνιστικού, όπως είναι αυτό της Β' ΕΠΣΑ.

Για την ιστορία, ο Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ στο 12ο λεπτό (1-0), στο 57' ο Ζκέρης με πλασέ έκανε το 2-0 και στο 65' ο Καραγεωργίου μείωσε με σουτ για το τελικό 2-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Boζίκης (36' Μουσούντας), Παπαγεωργίου, Ζκέρης, Μπουργάνης (36' Μάλλιαρης), Καναλουπίτης, Κιούσης (36' Μακρής), Νίνος (36' Μπεθάνης), Κανδεράκης, Βλάχος, Παγώνης (36' Βασιλακόπουλος), Νούσης (36' Κούρος)

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Καββαδίας, Ντόνι, Κορλιές, Φουσέκας, Σταθάς, Γυφτάκης, Κωστούλας, Καραπάτης, Κοτσιάι, Λίκα, Αμπαζάι

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Δήμα, Κουτσόπουλος, Σουλταμπανόγλου, Καραγεωργίου, Αρκαδινός, Βερλής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35