social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάσσαλος: Δεν υπάρχει «αμελητέα ποσότητα» στον όμιλο

Σάσσαλος: Δεν υπάρχει «αμελητέα ποσότητα» στον όμιλο

Τη δική του εκτίμηση για τον 1ο όμιλο στον οποίο θα πάρει μέρος ο ΑΟ Περιστερίου κατέθεσε ο Σάκης Σάσσαλος μιλώντας στο Soccerlive.

Ο προπονητής των «ροσονέρι» υπογράμμισε πως οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων έχουν μικρύνει και ότι δεν υπάρχει «αμελητέα ποσότητα» στο πρωτάθλημα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Πιστεύω ότι έτσι όπως είναι καταρτισμένος όχι μόνο ο όμιλος μας αλλά και ο άλλος, υπάρχουν ομάδες πολύ καλές και θα γίνει μια μεγάλη μάχη. Παρά το προβάδισμα που έχει ο Αστέρας Καισαριανής έχει και... το πρόβλημα, διότι όσες ομάδες τον αντιμετωπίσουν θα θέλουν να τον κερδίσουν και θα είναι υποψιασμένες. Οι ισορροπίες πλέον και οι αποστάσεις έχουν ελαχτιστοποιηθεί. Οπότε θεωρώ ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα και από τις 16 ομάδες» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Δεν υπάρχει αμελητέα ποσότητα στον όμιλο και γενικά θα πρέπει να... φτύνεις αίμα για να κερδίζεις. Σαν προπονητής προσωπικά θέλω να γίνονται ανταγωνιστικά ματς από τη στιγμή που όλοι λέμε ότι δουλεύουμε στο καλύτερο τοπικό πρωτάθλημα της χώρας. Γενικότερα θεωρώ ότι θα είναι ο όμιλος των εκπλήξεων όσον αφορά τα αποτελέσματα στη διάρκεια του χρόνου καθώς υπάρχουν καλές ομάδες, καλά ρόστερ και καλοί προπονητές».

Όσον αφορά στο ματς της πρεμιέρας με τον Κένταυρο Βριλησσίων, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες και αυτό το ξέρουμε. Από εκεί και πέρα, εμείς έχουμε δουλέψει 40 ημέρες και θεωρώ ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η ομάδα μου είναι σε καλό μομέντουμ. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαριστές μου. Θέλω να πιάσουν την απόδοση που μου δίνουν και στις προπονήσεις και στα τελευταί ματς και να φύγουν νικητές από το γήπεδο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35